Jersey City F1 Planından Vazgeçti

yazar:

kategori:

Başkan Jerramiah T. Healy hazırlanan planın gözden geçirilmesinin ardından bu tarz bir etkinliğin Liberty State Park için uygun olmadığı sonucuna vardıklarını açıkladı.

“Şehrimize ulusal ve uluslarası etkinlikleri çekmeye çalışırken, bunların ne kadar uygun olduklarını ve en azından buradaki topluluğun yaşam kalitesine ne etki yapacağını düşünmemiz gerekiyor.”

Başkandan gelen bu açıklama şehirde bir yarışa ev sahipliği yapılmasına karşı çıkan tarafları memnun etti.

State Park Dostları Kulübü’nün başkanı Sam Pesin, “Başkan Healy dün benimle görüştü ve oldukça yapıcı bir görüşme gerçekleştirdik. Olumsuz ve müsrif bir etkinlik yerine Jersey şehrine ve Liberty State Park için daha yararlı etkinliklere odaklanacağız.” dedi.controvery


Yorumlar

  1. amerikalılar enteresan insanlar. dışardan amerika dünyanın en büyük gücü jandarması kötü bir ülke gibi gözüküyor. ama halkı ortalama itibariyle tahmin ettiğinizden çok temiz ve saf insanlar. özellikle kasabalarda yaşayanları. önyargısız herşeyin özgürce yaşandığı bir ülke. f1 i bırakın futbolda çok sevilen bir spor değil. şu an nba de konferans yarı finalleri oynanıyor. genelde sabaha karşı canlı seyredebilirsiniz. 30-40 bin kişilik slonlar tıklım tıklım. biz yılda bir kere gelmiş f1 de bile o kadar adam toplayamıyoruz. keşke f1 ingiltere başlangıçlı olacağına amerikadan çıkmış olsaydı.

  2. Amerikalıların f1i sevmediği bir gerçek
    zorla güzellik olmaz ya…….

  3. Fernando Alonso  Diaz avatarı
    Fernando Alonso Diaz

    Eşek Hoşaftan Amerikalı F1'den anlamaz onlar stadyumun içinde dönen ve sürekli kaza yapan arabaları severler…

  4. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Nascar düzenleyin anca ondan anlarsınız.Size Green Day-American Idiot şarkısını armağan ediyorum belki şehriniz için müsrif olmayan ve ordaki insanlara hitap edecek bir etkinlik olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir