Verstappen: 2016 Toro Rosso-Ferrari Bir Saniye Daha Hızlı

yazar:

kategori:

Toro Rosso’nun genç pilotu Verstappen, yeni Toro Rosso’nun 2015 yılındaki selefine göre bir saniye daha hızlı olduğu grüşünde.

Toro Rosso 2016 yılında 2015 Ferrari motoru ile yarışacak. Buna karşılık bu motorun Renault’nun 2016 motoru ile rekabet edebileceği düşünülüyor.

Ziggo’ya konuşan Verstappen “Çok iyi görünüyor. Geçen yılki araç ile karşılaştırdığımızda tur başına 0.8 veya 1 saniye daha hızlı görünüyor”

“Bu büyük bir rakam. Muhtemelene 2016 motorunu alan rakiplerimiz daha büyük adımlar atacak. Motor bizim için büyük bir değişim” dedi.


Yorumlar

“Verstappen: 2016 Toro Rosso-Ferrari Bir Saniye Daha Hızlı” için 6 yanıt

  1. Kağıt üzerinde herkes hızlıdır 1 saniye renk katmalarını isterim ama işleri kolay olmayacak bunun en büyük kanıtı herkes çarpışma testini geçmişken bunların bu hafta girecek olması kaza testine geride olduklarının kanıtı.En büyük dezavantajları’da motor 2015 şasisi tamamen değişecek 2015 Ferrari motorunun gereksinimlerine göre şasi uyarlanacak oysa özgür bir tasarım motorun gereksinimine göre değil şasinin gereksinimine göre hazırlanır buda sınırları zorlar.

  2. Ne zaman araca bindin de test ettin.

  3. burak karaküdük avatarı
    burak karaküdük

    Motor farkından ciddi bir gelişim olacak. Şasiyi de iyileştirdiler mi …

    1. [FORJUSTICE]^Chemistry Scholar #ForzaFERRARİ avatarı
      [FORJUSTICE]^Chemistry Scholar #ForzaFERRARİ

      Utanmasa Mclarene tur bindireceğiz diyecek 🙂

      1. Çok dalga geçtiniz ama mclaren bu yıl uçuyormuş bir de düşünsene 😀

        1. [FORJUSTICE]^Chemistry Scholar #ForzaFERRARİ avatarı
          [FORJUSTICE]^Chemistry Scholar #ForzaFERRARİ

          Elestirirler baya bi bizi.Hatta Alonso taraftarlari baya bi topa tutar 🙂 ki bu Arainin amatör açiklamariyla gorunen şuki Ferrari ve Mercedes ile rekabet edeceklerini sanmiyorum.Bizimkiler dizel motor gibi performans almaya çalişiyor adamlar daha yrni ersyi çözmeye calisiyorlar ki cozdukleride supheli 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir