2009'da Amerika GP Geri Dönebilir

yazar:

kategori:

Amerika GP’nin geri dönüşü üzerine Indianapolis Motor Speedway (IMS) ve Bernie Ecclestone arasındaki görüşmeler şimdi başlamış olabilir.

Ünlü Indy 500 alanının şorumlusu Tony George, bu hafta Indiana’daki iş konferansında bir dinleyiciye, 2009’da Speedway’in 100. yıl kutlamaları kapsamında F1 patronu Bernie Ecclestone ile bir ilişki kurmanın peşinde olduğunu söyledi.

Bununla beraber Speed TV de, Just Marketing’in, yerel bir şirket, bir Formula 1 ünvan sponsoru bulunmasına yardım etmek için IMS tarafından alındığını açıkladı.

Just Marketing Başkanı Zak Brown, mümkün olan en kısa sürede yarışın geri dönüşü için George ve Ecclestone’nin güçlü düşünceleri olduğunu söyledi.

Zak Brown: "Eğer doğru sponsorlarlar yerli yerine gelirse, bunun (yarışın geri dönüşünün) 2009’da olabileceğini düşünüyorum"


Yorumlar

  1. tolga soydan avatarı

    aslında bu pistin iç kısmında değişiklik yaparlarsa ındy en güzel pist olabilir.OVAL viraj benzeri olmayan bir düzlük F1 de

  2. bencede dönmeli.yarış diyince o efsanevi oval virajı aklıma geliyordu.aynı spa euo rouge virajı gibi vede uzun düzlüğü.ben hayal kırıklığı yaşadım zaten indy in çıkarılması ile. bence canada ve indyde kalmalı.takvimde.bu pist daha 2000 yılında katıldı.nasıl olurda 6 yılda harcanır dilinip bi kenera atllır.melbourne için de aynı.neymiş paran varsa gece yarışı yap.paran yoksada güle güle.varmı böle şey yaaaaa.

  3. bence dönmeli. hem büyük bir pazar hem de zevkli yarışlar izliyordur, geçişler oluyordu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir