Kaza Yapan Tony Stewart Hastaneye Kaldırıldı – Güncel

yazar:

kategori:

Üç kez dünya şampiyonu Tony Stewart, geçirdiği kaza sonucu hastaneye kaldırıldı.

45 yaşındaki Stewart, geçtiğimiz pazar günü bir arazi aracı (ATV) ile sürüş yaptığı sırada düştü ve ismi henüz açıklanmayan bir hastaneye kaldırıldı.

Stewart’ın sağlık durumu hakkında yapılan açıklamada “Tony Stewart pazar günü öğleden sonra yaptığı kazanın ardından yaralandı”

“Stewart kazanın ardından yerel bir hastaneye nakledildi. Sağlık durumu hakkındaki tetkikler devam ediyor. Şuanda uyanık. Aynı zamanda kol ve bacaklarını hareket ettirebiliyor” denildi.

Stewart’ın sağlık durumu ile ilgili net açıklama perşembe günü yapılacak ve o güne kadar herhangi bir güncelleme yapılması beklenmiyor.

NASCAR’ın Yönetim Kurulu Başkanı Brian France “Tony’nin bir kaza geçirdiği ve yaralandığı haberini aldık. Tony’e acil şifalar diliyoruz. Onu yeniden aramızda görmek için sabırsızlanıyoruz” ifadelerini kullandı.

3 Şubat 9.50 Güncelleme: Olayı yakından bilen kaynaklara göre Stewart kazanın ardından takla attı ve hava yoluyla hastaneye götürüldü.

Stewart kazada özellikle sırt bölgesinden büyük ve ciddi darbeler aldı.

Amerikan pilot kazanın ardından bilinçli olup vücudundaki uzuvları hareket ettirebiliyor olsa da iyileşmesi uzun zaman alacak. Dolayısıyla 2016 NASCAR sezonunu kaçırabilir.


Yorumlar

“Kaza Yapan Tony Stewart Hastaneye Kaldırıldı – Güncel” için 2 yanıt

  1. Öldürdüğü gencecik çocuğun ahı çıkıyor olabilir.

  2. 3 kez NASCAR şampiyonu da olsan kaza yapıyosun hacı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir