Avustralya Öncesi BMW Sauber

yazar:

kategori:

BMW Sauber pilotları Heidfeld ve Kubica sezonun ilk yarışı Avustralya için oldukça heyecanlı olduklarını belirtti.

Nick Heidfeld

Sezonun perdelerinin kalkacağı Avustralya ve alışmak için orada boş geçireceğimiz bir kaç gün için sabırsızlanıyorum. Sonunda her şey başlayacak.

İlk testimiz Valencia ve son testimiz Barcelona arasında gelişim gösterdik ancak Melbourne öncesi hiç kimse tam olarak nerede olduğumuzu bilemeyecek. Avustralya’da sonbaharda yağmur riski var. Bu çekiş kontrolsüz ve motor frensiz yarışı gerçek mücadeleye dönüştürebilir.

Islak pistte bazı çalışmalar yaptım ve gerçekten eğlenceliydi. Albert Park pisti özellikla haftanın başında kuru pistte bile iyi yol tutuşu sağlamıyor.

Robert Kubica

Sonunda tüm konuşulanlar Avustralya’da sona erecek. Sezonun Avustralya’da başlaması için çok sabırsızlanıyorum. Takım son haftalarda inanılmaz derecede sıkı çalıştı ve F1.08 düzenli şekilde gelişim gösterdi ve daha da potansiyelinin olduğunu düşünüyorum.

Melbourne pistini seviyorum. Bana kalsa tüm yarışların cadde pistinde olmasını isterim. Dahası sürücü yetenekleri 2008’de daha da önem kazandı çünkü artık pistin kirli bölümün çıktığınızda sizi koruyacak çekiş kontrol sistemi yok.

Bu zaman kaybetmemize neden olacak çünkü hatayı düzeltmek için gazdan ayağını çekmek gerekiyor. Melbourne’de taraftarlar ve güzel şehir mükemmel bir atmosfer var ve bu sezon açılışına özel bir anlam katıyor.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir