Red Bull’un Test Tasarımı Böyle mi Olacak?

yazar:

kategori:

Red Bull Racing takımı geçtiğimiz sezonun kış testlerine CamoBull adını verdikleri kamuflaj benzeri bir tasarımla çıkmıştı.

CamoBull tasarımı çok beğenilmişti ve Red Bull’un bu tasarımı bu sezon da uygulaması bekleniyor.

Red Bull spor giyim üreticisi Puma ile olan birlikteliklerini pekiştirmek için etkinlikler yapıyor ve bunun için gri renklerden oluşan boğa figürleriyle bir desen hazırladı.

Takımın sezon öncesi testlerden önce 17 Şubat’ta yeni aracını tanıtması bekleniyor ve aracın üzerinde yarışlarda kullanılacak grafikler yerine CamoBull’un bu yeni versiyonunun olması bekleniyor.

Ca7f1vdWcAE7qsX.jpg large desktop_wallpaper_1920x1080_2 header_competitionpumatogether_3_3123123112


Yorumlar

“Red Bull’un Test Tasarımı Böyle mi Olacak?” için bir yanıt

  1. Ne alaka demeyin, yazasım geldi
    Redbull, gerek bu maddiyatla, gerek bu ruhla, gerekse bu yaratıcılıkla bu sporda mutlaka olmalı. Adamlar tüm sıra dışı sporlarda ya var, ya sponsor, destekleri sonsuz ve yalandan değil. Sosyal medyada takip ediyor musunuz bilemem ama anketlerde Renault (bence de gayet iyiler) önde gözükse de Redbull gözardı edilemez. Yine değişik bir yaklaşımı tekrarlamış ve reklama dönüştürmüşler.
    Şampiyonluklar alması, tasarımı, Vet’e yaklaşımları bazı arkadaşlara kendisini sevdirmedi, bazı gelenekçilere de aynı şekilde.. Mclaren de spora sonradan girip çok iyi bir istatistik tutturdu, kimse en başından doğmak zorunda değil, 90’lardan gerisini canlı izlemedim, belki yanlış bilgidir ama bence diğerlerinden bir farkı yok, sadece üreticilerle bu iş olmaz. Evet bir garaj takımı değil, evet sporun doğasına uygun olmayabilir, reklam ya da etkinliklerle, bu saf (hala öyleyse) olduğunu düşündüğümüz spora uymayabilir ama yarışçılar, ikinciliği kabul eden ya da sadece bulunmuş olmak için bulunmuyor gibiler. Sürekli geride kalmak ve bunu değiştirme şansının olmaması gitme tehditlerine sebep oluyor ama büyük takımlarda benzer sayılır. Tabi tutkularının gerçekliğini rekabetçi olabildikleri halde kazanamazlarsa sadakatleri ile test edeceğiz..
    İstediğimiz kadar eleştirme hakkına sahibiz ama kin kusmaya gerek yok, adamlar renkli, iyi adamlar ile çalışıyor ve iyi adamlar kazandırıyorlar..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir