Kovalainen Güçlü Bir Başlangıç İstiyor

yazar:

kategori:

Heikki Kovalainen başka amaçlar koymadan önce Avustralya’da Mclaren ile güçlü bir başlangıç yapmaya odaklandığını söyledi.

Fin pilot Mclaren’e düşük performans gösteren ve yalnızca 1 defa podyuma çıkabilen Renault’tan transfer oldu.

Kovalainen 2007’deki ilk sezona çalkantılı bir başlangıç yaptı, bu sene ise Mclaren ile güçlü bir başlangıç yapmak istiyor.

Kovalainen "Şuandaki amacım sezonun ilk yarışına geçen senekinden daha iyi bir başlangıç yapmaya çalışmak"

"Umarım yarışı tamamlayabiliriz ve devamını getirebileceğimiz iyi bir başlangıç yaparız"

"Daha sonra yıl içerisinde performansımızı sürekli geliştirmeye çalışacağız.Dürüst olmak gerekirse şu anda benim için ilk yarışımdan başka hiçbir şeyi düşünmemem daha iyi"

"İyi hazırlandığımı düşünüyorum ve sezona geçen senekinden daha iyi başlangıç yapmayı umuyorum. Bu benim hedefim, ancak daha çok şey öğrenmem gerektiğinin farkındayım, henüz takım içerisinde öğrenme aşamasındaym ve geliştirmem gereken şeyler var."

"Ancak sağlam bir temelimiz olduğuna inanıyorum ve sezon başlangıcına hazırız." dedi.

 


Yorumlar

  1. hakan köşk avatarı

    kocalaynen senmi güçlü başlıcın hiii o biraz zor sende bu tercübe olduktan sonra

  2. Senin farrari taraftarı oldugun belli oluyor soylemene gerek yok:).Sen benm yazdıklarımı anlamamıssın.5 yarıs sonra turkiye de bir tablo cıkar diyorum.

  3. Arkadaşım 5 yarış değil ben 8 seneden beri takip ediyorum bu oyunu. Evet Ferrari taraftarıyım. 2005 sezonu hariç pek üzüldüğüm yarışlar izlemedim. Sizin üzüldüklerinizi de yazalım mı ? Ayrıca kaçmak bizim işimiz değil. Büyük konuşmak istemiyorum çünkü bizim pilotlarımızda yöneticilerimizde bugüne kadar çok büyük konuşmadı. Sadece 2002 senesinde kırmızı araçların üstünü kapatın izleyin demişlerdi ve araçların performansı da yöneticilerimizi haklı çıkartmıştı. Sizin pilotlarınızı da yöneticilerinizi de söylemeye gerek yok. Saygılar.

  4. Arkadaşım söyle bak bir geçen seneye.En çok 2 mclaren aracını görürsün ve birbiriyle çekişiyodur.Ya da sen cuk muk devam et.Nasıl olsa kabullenemeyeceksin ya da kacmaya calısıp sonucta biz sampiyon olmadık mı diyeceksin. Biz soyle yapalım yeni sezona iyi bak hangi aracları goreceksin önde !! 5 yarıs sonra görüşürüzz

  5. Evet Mc Laren 3 ve 4. sıralarda arka arka oluyor değil mi? Yada 5 ve 6. Dereyi görmeden paçayı sıvamak deyimi şu anda senin yorumun için cuk oturdu.

  6. Birşeyden eminim.Bu yılda Mclaren leri ardarda görücez.:)

  7. Heiki`yi hesaba katmayan cok buyuk yanlis yapar, baslangicta 2-3 yaris alisma donemi olacaktir ama cabuk ogrenen bir pilot oldugunu biliyorum, sampiyonluk yarisinda oda olacaktir eminim..

  8. Şahsen Kovalainnen'in de yarışlara dahil olmasını istiyorum. Hatta mümkünse Kubica ve Heidfeld'de.. Hatta mümkünatı varsa (Bu seneki araç ile zor ama) Alonso'da.. Ne kadar çok pilot kapışırsa o kadar çok heyecan yaşarız..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir