Mercedes: "Schumacher Parıltısı Geri Döndü"

yazar:

kategori:

Bu görüş, İspanya’da aldığı 4.lüğünün, Schumacher’in geri döndüğünün bir kanıtı olduğunu düşünen Nick Fry’a ait.

Fry: “Kıvılcım geri döndü. Bana göre Çin’de kafası karışmıştı, söylenecek en iyi kelime bu bence”

“Neden sorun yaşadığını ne biz ne de o anladı. Esas endişe buydu işte. İspanya’da daha Cuma’dan itibaren hazırdı. Telsizde onu dinlerken sesinden güveninin geri geldiğini anlayabiliyordunuz. Araçtan ne istediğini tam olarak biliyor”

“Çin’den sonra endişe duydu. Çünkü ne olduğunu anlamamıştık. Mühendislerle birlikte fabrikada bir gün geçirdi ve onlarla bir gün dolaştı. Bazı şeyler üzerine birlikte çalıştıklarını düşünüyorum. Onunla piste geri döndük”

Performans açısından Schumacher’in ileri gitmesine rağmen Fry, yarışı kazanan Mark Webber ile arada olan farkın endişe yarattığını ekledi.

Fry: “Bir dakika geride bitirdiğinizde bu inanılmaz derece hayal kırıklığı yaratır. Gerçek şu ki yapmamız gereken çok iş var”

“Açıkçası Red Bull’un diğer pistlerde böylesine bir avantaja sahip olacağını beklemem. Bana göre bu pist onlara uygundu. Ama o kadar avantaja sahip olmasalar bile bizden yarım saniye öndeler ve bu da telafi etmek için büyük bir şey. Bu yüzden gelecek ay ve sonrasında yapılacak çok iş var”


Yorumlar

  1. Çetin Küpücü avatarı
    Çetin Küpücü

    Şumi bence Çin'de neyin esik olduğunu anlamıştır.Ancak takım ile tam olarak aynı dili konuşamıyor olması yani %100 takım-pilot uyumu henüz olmadığı için çözüm gecikmeli gelmiştir.
    Ferrari'deki başarılar ,ayların değil yılların birliktelikleri ile meydana gelmişti.

  2. kingofspain avatarı

    Schumacher'i diğer tüm pilotlardan ayıran en büyük özellik,bu yaşta ve bu rekorlara rağmen kazanacağı 0.1 için tüm gününü takımına adaması.Bakalım diğerleri onun yaşında ne yapıyor olacaklar.

  3. schumi iyi iş yaptı.
    ama mercedes nafile.geçişin müsait olduğu pistlerde ne schumi nede rosberg rbr-ferrari-mclaren lerle mücadele edebilir.2 tane 1.kalite pilotunuz var.ama aracınız 4 kalite.mercedes 4.iyi takım.
    türkiyeye kadar zaman var araç hızlandı hızlandı yoksa şampiyonluk uçup gidecek yavaş yavaş.
    bu 4.lüklerle yada alınan podyumlarla(onlarda şansın yardımıyla) ne mercedes taraftarları.ne schumi taraftarları.nede rosberg taraftarları mutlu olur.
    ben şahsen rosberg taraftarı olarak podyuma çıktıklarında çok mutlu değildim çünkü rosberg 1.kalite bi pilot ve iyi arabayla yarış bile kazanabilir 3.lük değil galibiyet için savaşmak onun hakkı.
    keza schumi içinde aynı şey geçerli

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir