Grosjean: Takımda Amerikan Ruhu Var

yazar:

kategori:

Romain Grosjean, Haas’ın 2016 yılında başarılu olacağına inanıyor.

Grosjean, uzun Lotus macerasının ardından bu yıl Haas’a geçti ve yeni sezonda Haas adına yarışacak.

Grosjean “Gene ve Guenther ile beraber takım ile tanıştığım ilk gün gerçekten çok hoştu. Sıcak bir ortam vardı. Güzel bir ruh vardı. Bu bir Amerikan ruhuydu.”

“Herkes yarışmak istiyor. Yeni bir meydan okuma herkes için heyecan verici. 30 yıl sonra ilk kez Amerikan takımı olacak. Aracı garajtan çıkarttığımız ilk gün inanılmaz olacak. Burada kendimi rahat hissediyorum. Herkes motive ve ilk yarışa en iyi şekilde hazırlanmak istiyor”

“Testlerde aracı olabildince çok çalıştırmak istiyoruz. Umarım uzun süre pistte kalıp pek çok tur tamamlayabiliriz. Sonuçta bu yeni bir takım. Mühendisler, teknisyenler ve sürücülerin yani herkesin birlikte çalışması lazım. Mümkün olduğunca çok veri ve bilgi almalıyız. Melbourne’e az kaldı ve önümüzde çok fazla test yok. Bu nedenle aracı olabildiğince dayanıklı hale getirmeliyiz” dedi.

 


Yorumlar

“Grosjean: Takımda Amerikan Ruhu Var” için 5 yanıt

  1. Amerikan ruhunuda cok iyi bilir ya zaten 😀

  2. Çok matah bi’ ruh sanki! Sıcakmış bi’ de.. İspanyolların, Anglosaksonların, işte kuyruğundan da olsa Germanların falan en adilerinin o topraklarda kızılderili-yerli falan katliamı yapıp, kölelik götüren ruhu mu?! Bi’ de keşif demiyorlar mı; fitil oluyorum!.. Adamsanız veril lan kızılların topraklarını geri; kimse kalmadıysa da boşaltın gidin, boş kalsın oralar.. Amerikalı arkadaşlarım var, ok; hatta alçakgönüllü de insanlar ama o Amerikan ruhu dedikleri şeyden tiksiniyorum arkadaş.. En iyi! Heddi lenn!! Haas gelsin, Amerikanlar da gelsin de, yok öyle bilnem ne ruhu falan.. Desteklediğim bir pilottu Gro; şimdilik değil.. Bakacağuk.. Siyasi bir mesaj olarak almayın lütfen 🙂

    1. siyasi yada insani ama konu dışı bi mesaj hani 🙂 Sen meseleyi çok yanlış anlamışsın bence otomotiv sanayiinde amerikan ruhu diye birşey var 🙂

      1. Ben anlamak istediğim gibi anladım 🙂 Yerdi de, kalmadı abi.. Sanayi tipi amerikan ruhu belki.. Herkes gibi yani.. Övülmeleri gerekiyormuş ki, Gro da işgüzarlık yapmış; mesele bu..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir