2017 Fiat Panda Yeni Makyajla Geliyor

yazar:

kategori:

Fiat Panda’nın kamuflaj ve makyajlı 2017 versiyonu geçtiğimiz günlerde İtalya’nın başkenti Torino’da objektiflere takıldı.

Fiat, yeni Panda’yı makyajlayarak bu yılın sonuna doğru tanıtmayı planlıyor ve bu kapsamda bazı testler yapılıyor. Bu testlerden bir tanesi geçtiğimiz günlerde Torino’da yapıldı.

Objektiflere yansıyan fotoğraflarda kamufle edilmiş tasarım nedeniyle Panda’nın hatları tam olarak belli olmazken ön farlar ve tampon etrafında ince bir makyaj yapıldığı düşünülüyor.

İtalyan kaynaklara göre aracın en büyük değişimi iç mekanında olacak. Daha çok 500 ailesine benzeyecek Panda’nın ön konsolunda 5 inç’lik bir müzik sistemi bulunacak. Ayrıca yeni bir vites koluna sahip olacak aracın farklı bir direksiyon görünümüne sahip olması bekleniyor.

Aracın emisyon ve performansın da iyileştirmeler yapılırken, süspansiyon ayarlarının revize edildiği ve 500 için geliştirilen çoğu sistemin Panda üzerinde uygulanacağı gelen bilgiler arasında.

Panda’nın 5 ileri ve 6 ileri manuel şanzıman seçeneklerinin yanı sıra Dualogic şanzıman seçeneğine de sahip olması bekleniyor.

Yeni Fiat Panda’nın lansmanının Ekim ayında gerçekleştirilecek Paris Motor Show’da yapılması bekleniyor.


Yorumlar

“2017 Fiat Panda Yeni Makyajla Geliyor” için 7 yanıt

  1. Stoner-Schumacher avatarı
    Stoner-Schumacher

    otomobil haberleri de siteye renk katıyo haber için teşekkürler.ama otomobil alacak para yok. 🙂

  2. Haber için teşekkürler. Otomobil haberleri de güzel oluyor bence.

  3. eline sağlık Kemal. uzun zamandır otomobil haberleri için bir arkadaşımız olmasını istiyordum. umarım daha fazla içeriğini okuruz. gereksiz yorumlara kafanı takma, yer yer MotoGP içeriklerini bile gereksiz görenler olabiliyor. ama gerçek şu ki eklenen her icerikten faydalanan bir sürü insan var. otomobil de bunlardan birisi. Burada düzenli otomobil haberi eklemek, emin ol her içerikte kendisine otomobil sitesi diyenlerden fala yoruma sahip oluruz. tekrar eline sağlık

  4. [FORJUSTICE]^Last 4 #ForzaFERRARİ avatarı
    [FORJUSTICE]^Last 4 #ForzaFERRARİ

    Bu ne bir çirkin araçtır arakadaş yahu 🙂

  5. Ne alaka bu haber otomobil test sitesine mi dondunuzde haberimiz yok

    1. [FORJUSTICE]^Last 4 #ForzaFERRARİ avatarı
      [FORJUSTICE]^Last 4 #ForzaFERRARİ

      Senin yazdığınınkine ne alaka ?

    2. Hergün birkaç tane otomobil haberi yaptık diye otomobil sitesi mi olduk? Siteye yeni katıldım ve günde birkaç kez otomobil haberi yapıyorum. Sitenin otomobil haberlerine ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Siz istemeyebilirsiniz ama etrafımda otomobil haberi okumak isteyen çok fazla kişi var. Elbette sitedeki herkes aynı görüşteyse yapmaya bırakabilirim sorun değil

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir