Wolff: Manor Büyük Bir Atılım Yapacak

yazar:

kategori:

Toto Wolff, Manor’un 2016’da büyük bir atılım yapacağını söyledi.

Manor 2016 yılında Mercedes motorunun yanı sıra Mercedes rüzgar tünelini de kullanacak ve Williams’tan teknik destek alacak.

2016’da tamamen yenilenmiş bir araca sahip olan Manor, Dave Ryan, Nicolas Tombazis ve Pat Fry gibi önemli isimlerle de anlaştı.

2016 pilotlarının ise Wehrlein ve Haryanto olması bekleniyor.

Toto Wolff “Wehrlein için Manor’un çok para isteyip istemediği sorusuna Wolff “Ekipler mümkün olduğunca iyi finansal anlaşmalar isterler bu nedenle onların isteğine saygı göstermek zorundayız.” cevabını verdi.

Wolff “Dave Ryan ile anlaşarak Manor’un  başarıya ulaşmayı ne kadar istediklerini gördük.”

“Takım tecrübeli isimlerin gelişim için en iyi seçenek olduğunu biliyordu. Yıl başından önce oturduk ve tüm bunları konuştuk”

“Gelecek için iddialı planları var. Takım artık daha iyi finanse ediliyor. Aynı zamanda yi bir teknik adama ve Mercedes motoruna sahipler. Artık iyi bir pilotları da doldu”

“Geçen yıl yeniden  yapılanma süreci nedeniyle zor zamanlar geçirdiler ve eski Ferrari motoru ile yarıştılar. Ancak artık her şey çok daha farklı olacak”

“Hatta Brackley’deki ikinci rüzgar tünelini Manor kullanacak. Bu nedenle onlardan büyük bir sıçrama bekleyebilirsiniz. Hatta puan bile alabilirler” dedi.


Yorumlar

“Wolff: Manor Büyük Bir Atılım Yapacak” için 4 yanıt

  1. Bu takıma neden bu kadar destek verdiler anlamadm

    1. Mercedes çaktırmadan B takımı yaptı adamları da o yüzden. Pilot verdiler, motor verdiler, rüzgar tünelini de paylaşıyorlar. Her türlü faydalanacaklar Manor’dan.

      1. MARLon BROndo avatarı

        bu taktiği formula 1’e ilk getiren takım red bull-toro roso galiba.

        1. xtrabitracing avatarı

          Ferrari ve Haas. Red Bull ve Toro Rosso çok farklı takımlar aslında. Üstelik birisi İngiltere’de, diğeri İtalya’da.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir