Honda “Dayanıksız” Motor Söylentilerini Kabul Etmedi

yazar:

kategori:

Honda, son günlerde ortaya çıkan 2016 motorunun dayanıklılık sorunları yaşadığı iddialarını kabul etmedi.

Geçen sene hem dayanıklılık hem de performans anlamında sorunlar yaşayan Honda’nın bu sene için büyük gelişme kaydettiği ancak bunun karşısında çok daha fazla dayanıklılık sorunu yaşadığı iddia ediliyor.

Kaynaklara göre yeni motorun parçalarında dayanıklılık hedefleri açısından henüz istenen seviyeye ulaşılamadı. İddialar, dayanıklılık sorunlarını aşmak için Honda’nın ilk testlerde 2015 parçalarını kullanabileceği yönündeydi.

Bu söylentiler için Honda sözcüsü “Honda hüç ünitesi performansı ve dayanıklılığı konusundaki haberler yersiz ve spekülatiftir. Taraftarlar ve medyadan da aynı şekilde düşünmelerini istiyoruz.”

“Barcelona’daki 8 günlük testleri tamamlamadan tam olarak nerede olduğumuzu bilemeyeceğiz. O yüzden o zamana kadar daha fazla bilgi yok. Tekrar piste çıkmak için sabırsızlanıyoruz.” dedi.


Yorumlar

“Honda “Dayanıksız” Motor Söylentilerini Kabul Etmedi” için 17 yanıt

  1. Honda dan büyük adım bekliyoruz 2015 de çok yara aldılar Alonso gibi bi sürücünüz var ve siz araç yapamıyorsunuz bundan daha kötü bir şey olabilirmi sen oan en hızlı 2. aracı yap arkana yaslan ve izle kardeşim sadece izleyin diyorum ama veremediniz işte veremiyorsunuz mercedes kadar olamıyorsunuz Japonlar çok zeki insanlar derdik hani nerede ? Ver şu adama en hızlı 2. aracı hadi mercedes en hızlısına sahip 2. en hızlı aracı yap ver o zaman eğlenceyi gör sen şu taraftarların sesini bi duyun Allah aşkına ya..

  2. Blitzen Benz avatarı

    Dayaniksiz motor bir soylenti degil ki.Gecen yil kacar motor kullanmisti suruculer?

  3. Honda, haklarında çıkan hiçbir haber hakkında kesin olarak yalanlama veya doğrulama yapamadı son 1 aydır. Bu haberin de spekülatif olduğu söyleniyor ancak motor hakkında herhangi bir yorumda bulunulmuyor. Bunu iki şekilde yorumlayabiliriz: Ya 2015 sezonu öncesinde yaptıkları gibi beklentileri fazla yükseltip duvara toslamak istemiyorlar. Ya da (negatif) haberlerin altındaki doğruluk payı azımsanmayacak kadar fazla.

  4. Son 1 saatte sitemize 3 yorum attım sadece biri düştü.üzüntü verici gerçekten

    1. Yorumlarınız sistem de gözükmüyor. Ne çöpe giden yorumunuz nede bekleyen bir yorumunuz bulunmuyor. Dilerseniz tekrar yazabilirsiniz.

      1. bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. 🙂 sizin yorumunuza atmıştım honda ile ilgili diğer haberde ‘2015 motoru teste…’ bir iddia üzerinden hemen karamsarlığa düşmeyin lütfen 🙂

        1. Rica ederim 🙂 Sezon’dan pekte umudum yok ama bu tür haberleri okudukça insan ister istemez karamsarlığa kapılıyor. İnş. beklenenin aksine güçlü bir aracımız olur.

          1. inşallah 🙂 honda ya güveniyorum. siz de güven 🙂

  5. İspanyol gazeteleri hep böyledir zaten magazin habercileri.

  6. 14Sulonso (MP4-31) avatarı
    14Sulonso (MP4-31)

    Tüm taraftarların içine su serpen bir açıklama olmuş. 😀 Aynı şekilde 1 yılı daha kabul edemeyiz. Ona göre akıllı olun. 😀

  7. sevinsem mi bilemedim 🙂

  8. Ortalığı karıştıran ispanyol basını. Fanatik-Fotomaç’tan farkları yok. İngiliz basını tek bir laf etmezken bunlar kendi kendilerine gelin güvey oluyolar.

    1. Blitzen Benz avatarı

      Haber sizinca fikir degistirmis olma olasiligini yabana atmiyorum.

      1. 223 Beygir gücü buldukları haberini de yalanlamışlardı ama.

    2. MARLon BROndo avatarı

      vatandaşları alonso’dan dolayıdır.

      ama bence alonso bu tiyoları alttan alttan marca’ya fısıldıyo olabilir.

  9. Başlıkta Honda yerine horner yazmışlar. Bende horner ne alaka arkadaş diyorum. Askflslf.

  10. Dayanıklılık sorunu yaşayacağını bilip de fazladan motor üreten Honda değil mi bu?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir