Trulli Monako'daki Rekorunu Sürdürebilecek mi?

yazar:

kategori:

Formula 1 pilotu olarak bu pistte ilk yarışına çıktığı 1997 yılından bu yana Ştalyan pilot hiçbir zaman sıralamalarda takım arkadaşının gerisinde kalmadı.

Bu 13 yıllık süre içerisinde Ukyo Katayama, Olivier Panis, Heinz-Harald Frentzen, Jenson Button, Fernando Alonso, Ralf Schumacher ve Timo Glock, Trulli’nin takım arkadaşı olan isimlerdi.

Trulli’nin şimdiki takım arkadaşı Heikki Kovalainen ise bu sezon şimdiye kadar iki kez takım arkadaşı tarafından geride bırakıldı.

Kovalainen, “Ben sadece kendi performansıma odaklanacağım.” diye konuştu.


Yorumlar

  1. Arkadaşlar, Alonso nasıl geri kalan 7 sezonda takım arkadaşlarını geçtiyse, 2007 sezonunda da Hamilton'a geçilmiştir. Alonso takım arkadaşını geçerse geçti derim, geçildiyse geçildi derim, illa bir neden yahut mazeret aramam altında, ya da eşitmiş gibi göstermeye çalışmam. Bir daha beraber yarışırlarsa ve Alonso önde bitirirse sezonu, o zaman çıkar söylerim Alonso durumu eşitledi diye. Ancak şu anda Hamilton birlikte yarıştıkları tek sezonda Alonso'yu geçmiştir gerçek bu.

  2. Vaybe ne yarıştı 2004 monoco gp daha dün gibi aklımda Trulli hem polü almıştı hemde yarışı birinci bitirmişti ve arabadan iner inmez ön burunda ter alan Renault logosunu öpmüştü
    http://www.youtube.com/watch?v=7p4wjSHrveA
    inş yarın bunun aynısını yaparız Bu da yarış sonu http://www.youtube.com/watch?v=QQEJfykq2Lc

  3. kingofspain avatarı

    Hamilton Alonso ya karşı sadece pole mücadelesinde iyiydi.Diğerlerinde eşitlerdi.Birde Trulli'nin Monaco 2004 ü unutulmaz bir yarıştı.Alonso ve Schumi tünelde kalmıştı.Button'la Trulli müthiş bir yarış çıkarmışlardı.

  4. Hamilton hariç bütün takım arkadaşlarını mağlup etmiştir. Yanlış bilgi vermeyelim arkadaşlar.

  5. Sir Jack B.  avatarı

    Trulli sıralamalarda çok hızlıdır ama yarış performansı çok zayıftır. Kolay geçilir zor geçer 🙂 2004 Fransada zafere 3 viraj kala Barrichelloya geçilince Flavio deliye dönmüştü. Sezon bitmeden takımdan gönderdi adamı. Buttonu da 2002 malezya gp sinde son turda schumachere geçildiği için gönderdiği söylenir.

    Vay be ne adamdı şu Flavio pek anlamazdı F1 den felan ama komik adamdı 😀 Birazda 3 kağıtcıydı tabii

    http://www.youtube.com/watch?v=PrBoA1X5PpQ

  6. efendimayin,alonso tabi ki alonso şimdiye kadar yarıştığı bütün takım arkadaşlarını mağlup etmiştir.

  7. efendimayin  avatarı

    Arkadaşlar trulli ve alonso bereber yarışırlarken kim iyiydi genel olarak ben unuttum. Hangisi üstündü?

  8. Vaaay, böyle bir derecesinden haberim yoktu. Hiç aklıma gelmezdi.
    Demek ki Fernando'yu bile geçmiş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir