2016 MotoGP Philip Island Testleri 3. Gün: Marquez Zirveye Yerleşti

yazar:

kategori:

2016 MotoGP Şampiyonası öncesinde Philip Island’da gerçekleştirilen testlerin üçüncü ve son gününü Honda pilotu Marc Marquez ilk sırada tamamladı.

Honda pilotları şuana kadar gerçekleştirilen testlerde Yamaha’nın gerisinde kalmıştı. Ancak Philip Island’da Yamaha ve Honda arasındaki farkın azaldığı görüldü.

Bugün kuru zeminde başlayan ve öğleden sonra ıslak zemine dönüşen testte 1.29.158 elde eden Mar Marquez, günü ve testleri ilk sırada tamamlamış oldu.

İkinci günün lideri Maverick Vinales 1.29.299 elde ettiği günde 0.141 saniye geride ikinci, Cal Crutchlow 0.190 saniye geride üçüncü, Hector Barbere 0.203 saniye geride dördüncü ve Yamaha’dan Valentino Rossi 0.277 saniye geride beşinci oldu.

Baz altıncı, Pedrosa yedinci, Espargaro sekizinci, Lorenzo dokuzuncu ve Andrea Dovizioso onuncu oldu. Gün boyunca en çok tur atan isim 58 tur ile Cal Crutchlow oldu.

Seans boyunca pek çok isim yerde kaldı. Maverick Vinales, Aleix Espargaro, Pol Espargaro, Tito Rabat, Bradley Smith, Cal Crutchlow, Danilo Petrucci, Eugene Laverty ve Jorge Lorenzo düşen isimlerdi.

Cbjwx0WVIAQk45-.png large


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir