Alonso Puan İçin Umudunu Yitirmedi

yazar:

kategori:

Ferrari pilotu, bu sabah üçüncü serbest antrenmanda geçirdiği kaza sonrasında aracının zamanında onarılamaması sonucu sıralamaya katılamıyor.

Perşembe günkü iki antrenmanda da zirvede yer almış olan Alonso, yeni şasi ile yarınki yarışa pit yolundan başlamak zorunda kaldı.

Monako caddelerinde geçişin çok zor olmasına rağmen İspanyol pilot, yine de puan peşinde koşacağını söyledi.

Alonso: “Böyle şeyler olur. Bir şey yapamazsınız. Şimdi Felipe’nin iyi bir sıralama geçirmesini umuyoruz. Muhtemel bir geri dönüş adına yarın için sıraları bekleyip görelim”

“Monako’da son sıradan başlamak zordur. Ama önümüzde uzun bir yarış var. 2006’da Schumacher son sıradan başlamış ve 5. bitirmişti. Bu yüzden yarınki amaç, puan almak olacak. O kadar şanslı olup olmadığımızı yarın göreceğiz”


Yorumlar

  1. ferrari forewer avatarı
    ferrari forewer

    SONUNA KADAR ALONSO BEAAA :((( yarın şans senin yanında olur inş

  2. elif çivici avatarı

    Yazık oldu ya startta erken kalkman da hataydı.Bu daha büyük bir hata oldu gerçi,olsun nolursa olsun bu senin en iyilerden oldugun gerçeğini değiştirmiyor.Sana güveniyoruz.Çaylak çok,kesin birileri kaza yapacak,bunlardan istifade edip maksimum puanı çıkarıp bize güzel bir yarış izlet Fernando.Hiç belli olmaz bu işler her şey olabilir.

  3. ismail uçar avatarı

    ilk 10 bile çok zor.eskiyle kıyaslamayın eskiden pitstop stratejilri önemliydi,yakıt ykleri falan ama bu yıl herkes tek pitstop yapacak o kadar aracı geçmesi çok zor

  4. 2001 yılında david coulthardın arrowsun arkasında 40 tur kaldığı aklıma geldi ve sonrada 2006 yılı Schumacher tabiki herkes tek pit yapacak ve buda alonsonun işini zorlaştıracak bence.

  5. bencede ondeki pilotlar dahi kaza yapabilir bide eminim guvenlik aracı girer arkadakiler birbirine girerler alonso bu konuda dikkat etmeli demedi demeyin….

  6. kingofspain avatarı

    İşi zor.O kadar aracın arkasında,Monacoda.Sİnirlerine hakim olamazsa puan alamaz.

  7. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Alonsonun bu durumu herkesin başına gelebilir belkide red bull pilotları kaa yapacak yaris disi kalicak her sey olabilir liderlik bile burada supriz olabilir cok değişik bir pist cok yakın duvarlar cok heyecan verici olsada gecis fazla mumkun değil o yuzden alonso sorun yasamazsa ilk 10 na girer ve aklıyla ilk 5 de yada 7 8 olabilir amacı puan almak hızlı olmak ve kontrollu araci surmek yarin ki yariş cok heyecanli gecicek ama alonsosuz bence biraz azaldı schumi ise 7 ci cepte schumi bu heyecanı bari sen kapat adamım senden buyuk bir fırlama istiyoruz bize eski gunlerini hatırlat morelimiz yerine gelsin hırsnalaım yerimizden fırlayalım senden boyle bir yaris istiyoru msu red bullara dur diyin artik

  8. Gökhan erken konuşmayacağını şimdi öğrenmiş oldun. Petrov da sıralamada kaza yaptı. Monaco hata affetmiyor ve hiç bir kaliteli pilot "hatasız" değildir.

  9. kingofspain avatarı

    Bence ilk 3 te olacağı garantiydi.Ferrari pist yada f-duct olmadığı için çok iyiydi.Vettel-Massa farkı çok az.Bu pistte hata yapmayan yok,sen ne ima ediyorsun?Park mı etseydi?

  10. tifosi_sercan  avatarı
    tifosi_sercan

    Bu kadar iyi olduğumuz hafta sonunda geriden başlamak çok koydu gerçekten.. Ama burası monaco işte ne olacağını kestirmek güç..
    Ben puan almasının çok zor olduğunu düşünüyorum. Alonso gene yılmadan yarışacaktır güvenim tam ama zor…

  11. petrov bile kaza yapmadı ya 🙂

  12. webber'in turunu gördükten sonra, kimse o'nu geçemezdi bence. ama alonso, 2008'deki gibi sinirlenip kontrolünü kaybetmezse, yarıştan puanlar alacak tecrübeye sahip.

  13. ben umudumu kaybettim açıkcası. yarışı alabilirdin. neyse canın sağ olsun be şampiyon.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir