Schumacher Yarışta Pozisyon Kazanabileceğini Söylüyor

yazar:

kategori:

Michael Schumacher; “Sıralamalar gösterdi ki burada takımlar arasındaki farklar daha az ama bundan fayda sağlayabilecek kadar az değil. Biz ise bunun olabilmesini umuyorduk.”

“Araçların sayısı nedeniyle sıralamalar konusunda hepimizin endişeleri vardı ama gördüğüm kadarıyla herkes harika bir iş çıkardı. Nico ile istemeden olan bir karşılaşmanın dışında benim önüm çoğunlukla boştu.”

“Bugün otomobilden tüm elde edebileceğimizi aldığımızı düşünüyorum ve temiz taraftan kalkacak olmam da iyi haber. Şimdiye kadar aldığımız startlar da oldukça iyiydi. Bu yüzden yarışta en azından bir iki sıra kazanabileceğimizi düşünüyorum.”


Yorumlar

  1. kemakinen35  avatarı

    rosberg mi .bu rosberg bana genç semihi hatırlatıyor.genççççç..bahane hazır altında iyi araba yoktu. bakı8n o zaman schumi benettonla ne yaptı.sanki benetton en iyi arabaydı.şu f1 de 4 topklas pilot var schumacher raikkonen alonso ve lewis.altlarında iyi bir araba olduğu sürece en geridende başlasalar tırmanışa geçebiliyorlar.bana başka gösterin.vettel mi,massa mı ,button mı,yoksa rosberg mi yoksa webber mi.bence f1 kersle difüzorle jantla dowforcela rüzgar kanallarıyla uğraşacağına bu geçiş yapamayan sıradan pilotlarla uğrassın .saka bir yana pilotaj bence çok etkili.kubicanında hakkını vermeliyiz.yani süper pilotlar ve diğerleri……………..

  2. Jetman abarttıkca abartıosun.Suyunu cıkardın iyice.Yorum yapmıcam diosun sözünü tutamayacak kadar aciz olup gene konusuyorsun.Dikkat ettim ne zamn Schumi Rosbergi gecti sende hemen her schumi haberine atlamaya basladın.F1'in İstatistik anlamında gelmis gecmis en iyi pilotun Schumi oldugunu unutmadan konus yada hiç konusma.Schumacherin basarılarını hazmedemediginden bunları yapıosun onuda bilioruz ama yapma seviyeyi düşürüyosun.

  3. Jetman abarttıkca abartıosun.Suyunu cıkardın iyice.Yorum yapmıcam diosun sözünü tutamayacak kadar aciz olup gene konusuyorsun.Dikkat ettim ne zamn Schumi Rosbergi gecti sende hemen her schumi haberine atlamaya basladın.F1'in İstatistik anlamında gelmis gecmis en iyi pilotun Schumi oldugunu unutmadan konus yada hiç konusma.Schumacherin basarılarını hazmedemediginden bunları yapıosun onuda bilioruz ama yapma seviyeyi düşürüyosun.

  4. jet man ve espoir(Al10so)Ilk yaristan bu yana dikat ediyorum hep Schumaher taraftarlarina provokasyon ediyorsunuz.Bir kucuk yanlislik harflarda yaparsam hemen siz ikiniz sanki goluyorsunuz.Benim yorumumu herkez okuyor ama kimse bir sey demiyor.Anlamak istey anliyor.Sadece siz ikiniz bir hata buluyorsunuz iste.Ben kabul ediyorum ki yanlislik oluyor cunku ben Kosovali bir arnavutum ve tabiki (Ö) ve (Ü) harflarrni nerde kulanmak gerektigini bilemiyorum.Ilk yarista ben yazmistim ki Massa Alonsoya acik kapiyi birakti (hatirlarsaniz).Siz bana yazdiniz "Sen kendi haline ozul.birkac laf daha."Ama biz Schumaher taraftarlari yinede size saygi gosteriyoruz.Daha anlayisli yorum yaparsaniz daha iyi olur.

  5. kingofspain avatarı

    Michael ben şu;yakarım kısmına kopuyorum hala 😀 Çok doğal söylemiş.

  6. Yav adamın acayip ağrına gidiyor. Herif külliyen Schumi düşmanı zaten anlayan anlayabiliyor. Rosberg aşkıda burdan doğuyor zaten. 😀
    Rosberg olmasa düzgün hangi pilot olsa onu anacaktı zaten. Niyet okuyorsun diyebilir bazıları ama yok arkadaş bu kadar zamandır dikkat ediyorum ve mesajlarını, profilini okuyorum. 🙂
    Pek ses etmiyorum ama bu akşam gerçekten yardı bitirdi beni. 😀

  7. kingofspain avatarı

    Sanada.Umarım güzel bir yarış izleriz.

  8. internet cafedeyim arkadaşlar.dışardayım.daha fazla yorum yapamayacağım özür dilerim.rosbergin yaptığı gibi gayet açık.hatam varsa eyvallah.internet cafe kapandı hepinize iyi akşamlar.yarın güzel bi yarış olur umarım.

  9. kingofspain avatarı

    Yok belki dediğin gibi olur,ona gülmüyorum.Ben sanki Schumi seni aradı tartıştınız ona cevap yazmışında oda okuyacakmış gibi canlandırdım bir anda.Yakarım seni falan deyince 😀

  10. jet man eğer bugün Nico değil de Schumacher, Niconun hızlı turunu atmasını engelleseydi acaba ne konuşacaktın merak ediyorum. Bir de bu kadar anti-Schumacherci olmak zorunda değilsin kasma kendini bu kadar. Schumacher ile ne alıp veremediğin var onu da anlamış değilim. Yarın Schumacherin startta yapabileceğinin en iyisini yapacağından da emin olabilirsin.

  11. yarın ola hayrola

  12. kingofspain avatarı

    adamım hamiyi geçip massayı zorlamak isteyecek yanlış yapma sakın ha yoksa seni yakarım schumi :D:D:D:D:D

    ya ben kendime gelemicem sanırım.Ne içtin abi akşam akşam :D:D:D

  13. vallahamı ? sende unutuyorsun schumi azmandır kazanmak için her şeyi yapar her şeyi çiğner

  14. @jetman sen kaç sene f1 izledin merak ediyorum.. Eğer izleyemediysen internet diye birşey var, sen de kullanabiliyosun.. Şöyle bir araştır bakiyim schumi ne yapmış takım arkadaşlarına.. Hemen dersinizki işte baricello yavaşladı schumi geçti.. Peki şampiyonluğu garantiledikten sonra baricelloya armağan ettiği yarışları niye söylemiyorsunuz. Yada ayağı kırılıp geri döndükten sonra ilk yarışında pole, en hızlı tur ve peşinden birinciliği alacakken yavaşlayıp ervine'ı birinci yaptığını niye anlatmıyorsun.. Anlamayacağını biliyorum çünkü sende "idrak yolları enfeksiyonu" var.. Ama en azından diğer arkadaşlar için senin yorumlarını okuyup yanlış şeyler öğrenmesini istemem..

  15. Komiksin jet adam. 🙂
    Nico startda önde olmak için önüne kırarsa ne olacak? 😀

  16. ard arda start alıyoruz.schumi aman bi yanlış yapma takım ruhundan anlıyorsan.anlarmısın emin değilim hatta şüpheliyim.yanlış bi şey yapıp mercedesi bitirme.ben adamımdan eminim o hep soğukkanlıdır.sana bile yol verir aşırı zorlarsan.ama sen takım ruhundan anlarmısın bence hayır çünkü sen alışmışsın el bebek gül bekek durumuna.evet sende zorlayacaksın yer kazanmak için ama takım arkadaşına dikkat etmelisin.her takımın yaptığı gibi.sen takımı sallarmısn şüpheliyim.yanlış yapıp her ikimizinde yarışını bitirme yada zora sokma.adamım hamiyi geçip massayı zorlamak isteyecek yanlış yapma sakın ha yoksa seni yakarım schumi

  17. Bence startta Rosberg i gececektir, bu sene cogu yarista gorduk ki 1,3,5,7 gibi temiz taraftan kalkiyorsaniz 2,4,6 gibi kirli taraftan kalkan araclardan cok daha sanslisiniz, cunku araclar cok cok agir. Hele Monaco da cok daha fazla sansli tek rakamlar. sahsi fikrim 2. olacagima 3. olurum siralamalarda..

  18. Düne kadar bende böyle düşünüyordum ama bugün gördüklerim üzerine fikrim değişti. Düşüncemi destekleyebilecek bir performans göremiyorum. Daha önce bir kaç sıra geride kalsa bile tırmanabilir derdim ama yarın yağmur yağmazsa bir şey yapamazlar.

  19. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Schumi Senin o muhteşem kalkışlarını burdada yapmanı istiyorum kendini ne riske at nede yerini başkasına kaptırma senin o direksiyon altındaki hız ayarını nerede kullanman gerektigini cok iyi biliyorsun burada yavas virajlarda mercedes gp nin avantajlı olacagina ınanıyorum red bullar ve mclarenler sorun yasarsa podyuma cıkma sansın bile var senin o tecrubenle bize heyecanlı dakikalar yaşat Seni Seviyoruzzzzzzzzzz Schumi !

  20. Bugün hiç iyi iş çıkarmadın onu rahatlıkla söyleyebilirim ya da ben çok iyimserdim. Q3'ün son turunda ilk sektörde Nicodan yaklaşık 0.3 sn daha yavaştın. İkinci ve üçüncü sektörde arayı kapatsan da pek işe yaramadı. Yine yarın tehlikeli bir sıradan kalkacağız kazalara karışma riskin de fazla. Kısacası bugün yine başka bir hayal kırıklığı daha…

    Mercedesle ilgili şüphelerim artmaya başladı. Acaba pilotları mı aracın kapasitesini tam olarak çıkaramıyorlar yoksa araç bu mu ? Bunu tam olarak anlayamadım. Sezon başında 4. sırada gibiyken sanki git gide Renault ile yer değiştiriyorlar.

    Bazı takımların yaptığı gibi Q3'te piste geç çıkarak trafiğe yakalandılar. Kubica'nın yaptığı gibi Q3'te piste erken çıkabilseydik belki tablo daha farklı olurdu.

  21. 1-2 sıra alacak pekte yer yok zaten dar bir pist ve kaza olmaması için pilotlar startta özen gösterdiğinden geçiş olması oldukça zor.Tabi önde kalkanlar birbirlerini çok zorlarsa Schumi Hamilton Massa Rosberg için fırsatlar doğabilir.Tabi en büyük etkende start anında yağmur olursa o zaman sürücüler arasında kalkış farkları olacaktır güzel bi ilk viraj görebiliriz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir