Hamilton – Rosberg Savaşından Bottas Kazançlı Çıkabilir

yazar:

kategori:

Mika Salo’ya göre Hamilton Rosberg savaşı Bottas’a yarayabilir.

2016 yılı için genel beklenti Mercedes-Ferrari savaşı. Ancak Eski Fin pilot Mika Salo, Williams’tan Bottas’ın da bu savaşa dahil olacağını düşünüyor.

Salo “Mercedes sürücüleri mücadele devam ediyor ve bu durum Valtteri’ye yarıyabilir”

“Valteri sonunda yarış kazanmanın mümkün olduğu bir yerde olabilir”

“Valtteri’nin sorunu oldukça iyi araçlar yapıyor olsa bile kariyeri boyunca hep Williams’ta yarışıyor olması” dedi.


Yorumlar

“Hamilton – Rosberg Savaşından Bottas Kazançlı Çıkabilir” için 23 yanıt

  1. burak karaküdük avatarı
    burak karaküdük

    Bottas bu sezon şampiyonluk savaşına dahil olsun adımı değiştireceğim aha bu kadar büyük konuşuyorum. Hiç sevmem ve tarzım değildir ama yok artık yani. Herkes memleketlisini şişiriyor arkadaş.

  2. MARLon BROndo avatarı

    rosberg, saf hız olarak hamilton’dan eksik bir pilot değil ama hamilton kadar özgüveni yok ve hamilton kadar acımasız değil. ben şahsen rosberg’in bu sene hamilton’ı yenebileceğini düşünüyorum çünkü 3 senedir her türlü ”tokatı” yedi. michael jordan’ın bir lafı vardır ;

    ”’Kariyerim boyunca 9000’den fazla şut kaçırdım. Nerdeyse 300 maç kaybettim, 26 kere maçı kazandırmak için son şut bana verildi ve kaçırdım! Hayatımda tekrar, tekrar ve tekrar başarısız oldum.. Ve işte bu yüzden başardım.”’

    yani demek istediğim bu sene rosberg artık herkesin kendisine biçtiği ”ezik adam” , ”loser” sıfatlarına BAŞ KALDIRIR DERECEDE İSYANKAR OLMASINI BEKLİYORUM.

    hee eğer olmazsa rosberg’in yarış pilotu filan olduğunuda düşünmem çünkü tam 4 sene üst üste yenilmiş ve bu düzene baş kaldırmamış bir pilot olarak hatırlanır gözümde ve yerini kime bırakır bilemem ama bottas olacağından şüpheliyim çünkü ”ilginçtir” ki bottas’ı sadece finlilerin övdüğünü gördüm.

  3. SchumacherAlonso avatarı
    SchumacherAlonso

    Ulan Hulk seni büyük takımlara almayanlar utansın

  4. MARLon BROndo avatarı

    bu finler de bottas’ı şişirdikçe şişirdi schumacher yaptı.

    ben bottas’ı çok takip ettim hiç öyle şampiyon olabilicek bir yeteneği yok. HİÇ.

    ama finliler tabi ki endişeli. neden mi ? raikkönen yakında bırakıcak bu bir gerçek ve raikkönen bıraktığında yerine kesinlikle GROSJEAN geçicek adım gibi eminim.(olmazsa yüzüme tükürün) o yüzden yüksek bir mevkide hiç bir finli olmayacak. işte endişeleri bu.

  5. 2015’de Rosberg Mercedes’ten ayrılacak. Bottas yerine geçebilir. Williams yarış kazanmayı bırak 3.lüğünü devam ettirmeye bakmalı müşteri motoruyla.

  6. Ferrari Racing avatarı
    Ferrari Racing

    Bottas hayranı bir Fin sürücü daha. Bottas yarış kazanacağından değil de P&R yapmak ve F1’e Raikkonenden sonra bir fin pilot kazandırmak için yapılan bir açıklamadır.

    Bir de şu üşüşme konusuna gelelim. Herkes her konuya üşüşebilir 🙂 Bir hakaret, küfür veya aşağılama olmadığı sürece üşüşme meselesini kendi açımdan hoş karşılıyorum.

    Sitede karşıt görüşler olacak ki; aksiyon olsun yazmak için bir heyecan olsun. Kendi açımdan uzun zamandır yorum altına yorum yazıp sayfaları pek karalamıyordum. Bugün bana göre haklı bir konu buldum; görüşümü de savundum.

    Mercedes F1’e girmeden diğer serilerde ciddi söylüyorum benim sempati duyduğum bir ekipti. Hatta hatta daha ileri gideyim F1’de Schumi dönemi ve Hamilton’un ilk yılı Mercedesleri önde görünce mutlu olurdum. O dönemde Mercedes her şeye rağmen güzel yönetiliyordu.

    Sonra Toto Wolff geldi, Niki Lauda eş takım patronu gibi oldu. Pist dışında ilginç açıklamalar yapmaya başladılar. Şampiyon takım gibi davranmaktan daha çok ciddiyetsiz şekilde saha dışında diğer rakiplerle alay eder bir hale büründüler. Bunu kimi zaman sözle, kimi zaman fiille gösterdiler. Ve de antipati duymaya başladım.

    Mercedes hissedarı değilim, Ferrari hissedarı değilim. İddia falan oynamam. Kim kazanırsa kazansın. Ferrari sevgisi yıllardan beri gelen tutkudur. Hangi pilot Ferrariye geldiyse destekledim. Tam bir tifosi değilsem de tutkunluk seviyesinde Ferrariciyim. Mercedes kazanınca kapak olacak bir durum yok. Burada gırgır şamata şeklinde takılanlar var, yarışları kazanmak sanki dünyayı fethetmek gibi takılanlar da var. Mercedesçi olmamasına rağmen Ferrari anticiliğinden mutlu olanlar da var. Herkese tavsiyem fazla büyütmeyin. Sonuçta gelir geçer. Bilmem kaç sene şampiyon olamamak ancak bir istatistiktir.

    1. Blitzen Benz avatarı

      F1e Raikkonenden sonra fin pilot kazandirmak?Bottas zaten F1de degil mi?
      Ususme ile filanca pilot falancayi acayip gecerdi olayina deginmek istemistim.Bu tur haberler cok reyti g aliyor.

      1. MARLon BROndo avatarı

        bottas’ta f1’de ama f1’de bir isim olabilmek için düzenli olarak kazanabilecek büyük takımlarda yer almak gerekir.

  7. Evet üşüştük 🙂 bottasın yarış kazanması icin ham ros vet rai dörtlüsünün bir yarışta aynı anda sıkıntı yasaması demek oluyor 🙂 bu da mümkün mu bilmiyorum 🙂

    1. Blitzen Benz avatarı

      Massayida unutmamak lazim.

      1. MARLon BROndo avatarı

        işte massa’yı da önüne bir engel olarak saydığımız bir pilot nasıl olurda şampiyon olabilicek vasıfa sahip olabilir ??

        1. Blitzen Benz avatarı

          Ben Bottas ile ilgili bir sey soylemedim.Cok yeteneksiz degilse ornegin Mercedes araci ile griddeki pilotlarin yarisi sampiyon olabllir.Ama Rosberg ornegindeki gibi takim arkadasinizi yenmeniz de gerekir.

  8. Hiç kimse umutlanmasın Lewis yine alıp başını gidecek 😀

    1. Eminmisin ? 😀

      1. MARLon BROndo avatarı

        didem hanım ne kadarda fanatiksiniz. gözünüzü birazcık açın herkes herkesi yenebilir.

        1. Lewis ve McLaren konusunda çok fanatiğimdir. Gözlerimde gayet açık.
          Herkesin herkesi yeneceğini de çok iyi biliyorum merak etmeyin.

          1. MARLon BROndo avatarı

            hayır yani hamilton’ı schumacher seviyelerine çıkarıcaksınız neredeyse.

            2011’de hamilton’ın ne olduğunu gördük.

            2010-2011-2012’de genel olarak baktığımızda takım arkadaşı button’ın gerisine kalıyor üstelik.

          2. MARLon BROndo avatarı

            üstelik bende ferrari fanatiğimdir ama ne diyeyim ferrari bütün yarışlarda 1-2 yapar mı diyeyim. vettel ve alonso hayranıyım ne diyeyim, 21 yarışın 10 tanesini alonso 11 tanesini vettel alırmı diyeyim

            1. Schumi seviyesine çıkarmak mı haşa ! Altı üstü kimse umutlanmasın Lewis alıp başını gidecek dedim ki altındaki aracı da buna gayet müsait yapabilecek kapasitesi var.

              Kendi kendinize kafanızda kurgular kurup Schumi seviyesi,yok Hamiltonu 2011 de gördük vs vs.kusura bakmayın sizin uzunnn uzunn yorumlarınızla ilgilenemeyeceğim iyi geceler.

              1. MARLon BROndo avatarı

                2011 sezonunda ki massa ile yaşadığı komediler kurguydu yani öyle mi ???

    2. [FORJUSTICE]^Last 1 #ForzaFERRARİ avatarı
      [FORJUSTICE]^Last 1 #ForzaFERRARİ

      Yorumlarda dikkat ediyorumda Didem cesur bir yorum yazınca göze batarcasına hemen tepki alıyor o bu şu farketmez.Bence eşit davranalım beyler biraz.

      1. MARLon BROndo avatarı

        yok canım öyle şey cesur yorum yapana saygı sınırlarına aşmadan cesur yorum yapıyoruz tabi ki. yani cinsiyetçilik yapıyor gibi bir algı oluşturduysam özür dilerim çünkü yok öyle birşey

  9. Blitzen Benz avatarı

    Simdi buraya ususurler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir