Button 2016’de McLaren’e Daha Fazla Güveniyor

yazar:

kategori:

Jenson Button, 2015’te geçirdikleri çok zor döneme rağmen McLaren-Honda paketine daha fazla inanarak yeni sezona girdiğini söyledi.

McLaren takımı, 2016 Formula 1 sezonunda kullanacağı yeni aracı MP4-31’i bugün tanıttı.

Button “Yarın MP4-31’in kokpitine geçmek için gerçekten sabırsızlanıyorum. Tüm Formula 1 pilotlarının kış tatiline ihtiyacı var ancak artık 2016 sezonuna başlamak için sabırsızlanıyorum. Ve yeni McLaren-Honda MP4-31’in gerçekten iyi göründüğünü söylemeliyim.”

“Dahası son dönemde McLaren Teknoloji Merkezi’nde oldukça fazla zaman geçirdim. Şu anda orada 2015’teki mücadele dolu öğrenme sürecine rağmen çok pozitif enerji olduğunu söylemeliyim.”

“Aslında kış döneminde MP4-31’in gelişimi için gösterilen yoğun çalışma beni çok gururlandırıyor. Sonuç olarak yeni sezona daha motive olmuş ve inanmış şekilde giriyoruz.” dedi.

McLaren’in araçtaki güncellemelerinin yanında Honda’nın da motorda büyük değişiklikler yaptığı düşünülüyor.

Button “Geçen seneki iniş çıkışlara rağmen tüm sene boyunca sürekli gelişim vardı ve bu bize tasarım yönümüzde doğru olduğumuz konusunda güven veriyor.”

“Bir çok olumlu şey var ve ileriye götürebileceğimiz güçlü bir platforma sahibiz. Aşırı iyimser tahminlerde bulunmayacağım. Formula 1 bunun için tahmin edilemeyen bir yer ancak şu ana kadar gördüklerimize bakarsak araç aero detayları açısından harika görünüyor ve bu yeni buluşları test etme sürecine başlamak için sabırsızlanıyorum.” dedi.

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir