Dennis “Bir Tahminde Bulunmayacağım”

yazar:

kategori:

McLaren’in CEO’su Ron Dennis, Honda ile yeni dönemlerinde hedeflerinin kazanmak olduğunu söyledi ancak bu konuda bir tahminde bulunmayacağını dile getirdi.

Geçen sene Honda ile tekrar bir araya gelen McLaren, Formula 1’deki en kötü dönemlerinden birisini geçirdi.

McLaren bu sene hem aerodinamik açıdan hem de motor açısından yapılan güncellemelerle galibiyete dönme yolunda gelişme kaydetmeyi umuyor.

Dennis “Yenilenen McLaren-Honda ortaklığında ikinci senemize giriyoruz. Tek bir hedef için birlikte, bir arada olmaya devam ediyoruz.”

“Bu amaç takımı ortak tutkumuz etrafında geliştirmek: o hedef kazanmak.”

“Bu galibiyetlerin ne zaman geleceği konusunda tahminde bulunmayacağız ancak hiç korkmadan diyebileceğim tek şey takımımızın son aylarda gerçekten bıkmadan adanarak çalışmış olduğu.”

“Takımın son aylardaki çabalarından dolayı çok gururluyum.” dedi.

McLaren yeni şasini yenilikçi olarak adlandırıyor. Bundan sonrası Honda motorunun gücüne kalmış gibi görünüyor.

Yasuhisa Arai “Geçen seneden öğrendiklerimizle kompresör ve güç ünitesindeki diğer donanımlar üzerinde kış döneminde değişiklikler yaptık. Geçen seneye göre tüm konsept daha olgunlaştı.”

“8 günlük test boyunca odak noktamız aracın yeni şasi ve güç ünitesiyle dengesini, özellikle ERS yönünü test etmek olacak.”

“İki testin sonuna gelene kadar tam olarak nerede olduğumuzu bilemeyeceğiz ancak piste çıkıp, veri toplamak, mühendislerimize Melbourne ve sonrasına hazırlanmaları için geri bildirimlerde bulunmak için sabırsızlanıyoruz.” dedi.


Yorumlar

“Dennis “Bir Tahminde Bulunmayacağım”” için 12 yanıt

  1. Orta grupta ilk 5 takım içerisinde olsak yeter bu sene.

  2. wahhturkiyem avatarı

    Doğru yolda olduğumuzu düşünüyorum. Ron Dennis çok tecrübeli bir yönetici. bu sezon puanlar alabiliriz. yinede başarıya aç bir takım var bunun pozitif bir enerji olduğuna inanıyorum.

  3. yapılan açıklamalara göre Ferrari-Redbull-Mclaren yenilikçi bir yaklaşım benimsemişler ki bu Mercedes’i yakalamak için atmak zorunda oldukları bir adım.
    Mercedes cephesinden gelen açıklamalara ise mevcut güçlü paketin küçük dokunuşlarla iyileştirildiği yönünde

    williams ise artık eski Şampiyon olma vizyonunu çoktan kaybetmiş ve ayakta kalıp orta üst sıralarda kalmanın hesabını yapıyor. Belki de kaynakları gereği bunu yapmak zorunda

  4. vw-tdi-power avatarı

    Şahsen McLaren’ın hızlanacağını düşünüyorum. Yani, illa ki hızlanacaklar ama ben ön grubun ensesinde bekliyorum bu sene onları saf hız olarak. Ha puan bazında yine geride kalırlar çünkü geliştirdikleri sıfır beden konseptinde sınır zorluyorlar, optimuma gitme yolundalar; bu da bolca yarış dışı demek olabilir. Ama geçen sene vızır vızır geçilmenin aksine iki yaşlı kurdun da ön sıralarda gezinirken puan kaybetmekten nispeten daha az rahatsız olacağını düşünüyorum. Teorik olarak baktığınızda da gerçekten farklı ve güzel bir yaklaşım sıfır beden aracın paketlenmesi adına. Aerodinamik direnci düşürmeye yönelik çok büyük gelişim elde edilebilecek bir sistem, tabii ki başarılabilirse..

    2017’de işler daha da somutlaşır. 2018 McLaren’ı sürecek sürücüler sefasını sürmeye başlar muhtemelen 🙂

  5. Anca 5 lik başka birşey olmaz

  6. Ben bulunayım 2018 den önce herhangi bir galibiyet beklemeye gerek yok.

    Koskoca Ferrarinin farkı kapattığı meçhul oda 0.5 sn gibi bir fark her yarışta 2.5 3 sn fark yiyen bir motora sahip takım mı farkı kapatacak 😀

    Mclaren-Sauber-Manor-Haas bu grubun önünde yer alırsa Mclaren başarıdır.

  7. Blitzen Benz avatarı

    Ayaklar yere basmaya baslamis.Gecen yil Avsutralyaya kazanmak icin gidiliyordu.

  8. Yani tabiiki beklenti olmalı herkeste ama çok yoksek olmasın hem mclaren hem ferrari adına he ferrari geçen sene yanılttı beklemiyorduk 2. oldu bu sene belkide yakalamıştır mercedesi mclaren bu sene geçen seneki gibi olmaz büyük ihtimalle ilk 5 içinde olacağını düşünüyorum honda bu sene de hüsran yaratmaz diye tahmin ediyorum tek beklentim ferrari mclaren çekişmesi olsun özellikle kiminin son senesi olduğunu varsayarak söylüyorum umarım güzel bir sezon olur…

  9. SchumacherAlonso avatarı
    SchumacherAlonso

    Umarım iyi bir araç yapmıssınizdır bakalım yarın sorun çıkmadan kaç tur atabileceksiniz merak ediyorum açıkçası

  10. Çok fazla umutlanmamak lazım Melbourne sıralamalarında hayal kırıklığı yaşamama adına.

  11. go mclaren go 😀 saldırın saldıra bildiğiniz kadar ferrari ve sizde ki açlık hiç bir takımda yok şuan 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir