Webber, Sepang'ta Kaçırdığı Zafer için Aynaları Suçladı

yazar:

kategori:

Avustralyalı pilot, Malezya’da yarışa pol pozisyonunda başlamış ancak start anında takım arkadaşı Sebastien Vettel tarafından geçilmişti.

Sepang yarışı, görüş açısının arttırılması için aynaların kokpit kenarlarına alınması kuralının geçerli olmadığı son yarıştı.

Mark Webber, Monako’daki galibiyet partisinin ardından Martin Brundle’a bu konuda yakınmış ve “Dostum, eğer Malezya’da da bu aynaları kullanıyor olsaydık, orada da yarışı domine edebilirdim.” demiş.


Yorumlar

  1. Vega nitro küçük bir ayrıntı 🙂 2. cepten başladı 🙂 Fakat schumaer'le yan yana kalkmanın heyecanı mıdır nedendir anlamadım gaza fazla yüklendi ve çok sıra kaybetti 🙁 Jaguar'la yağmurda harika işler çıkarıyordu.Belki hızlı bir otomobil kariyerinin belli bir döneminde yakalamış bile olsa o araç hep dayanıksızdı taki 2009-2010'a kadar.

  2. Sir Jack B.  avatarı

    İlk virajı lider dönse kazanacaktı zaten bunun uçmayla ne alakası var. evet son iki yarışta uçuyor o ayrı. Bence istanbulda da kazanabilir.

    Ayrıca geçen sene adamın sakat olduğunuda hatırlatırım. Kış testlerine de katılamadı. Ona rağmen fena değildi. Bir anda ikinci planda kalması motivasyonunu etkilemiş olabilir. Ancak şuan fazlasıyla motive görünüyor.

  3. Aynen, adam ancak son iki sene iyi araç bulabildi. En iyisini de bu sene alabildi zaten.
    Ben en azından o kötü görüntüden kurtulduğumuza memnunum. Öyle fark edilir hız farkı oluşturmayacaktı zaten değişiklik, aero'ya etkisi ufak bir kaç değişikle giderilir demiştik zamanında.

  4. Yapmayın arkadaşlar adam tüm kariyerinde çok yavaş veya orta yavaş arabalar kullanmış. Yaptıkları da fena değil. Minardi ile puan almak, Jaguar ile 3. başlamak falan. Ki Avustralya'dan İngiltere'ye kaçıp F1'de yer bulmayı başarması bile büyük bir mucize. Hala "seni bir de kötü araçla görelim" demeyi başarıyoruz…

  5. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    bana kalırsa haklı,ispanyada vettel in önünü nasıl kapattığını hepimiz gördük,çinde ise hiçbir şey olmamış gibi vettel in geçişini izlemek zorunda kaldı,haklılık payı büyük,havalanmakla felan alakalı bir durum oldugunu sanmıyorum,sadece durum tespiti yapmış ve vettel in forsunu bayağa bayağa söndürdü 2 haftada,sevmesem de harika iş çıkardığını ve 2 yarıştada da gayet normal şartlarda vettel i sürklase ettiğini söylemeliyim.

  6. mehmet ceviz avatarı

    newey abim ustam neleri adam ettin görüyonmu.lewis,alonso 10 numara adam ve 10 numara pilotsunuz.22 yaşında şampiyon olduğunuzda bile(hemde sonuna kadar haketmişken)böyle konuşmadınız.konuşsanız bile çocukluğunuza vermek lazım.
    webber seni birde yavaş araçla görmek lazım.
    rubensin kazadan sonraki hareketleri trulli nin saçma sapan hareketini aratmayacağına eminim

  7. ohoooooo hocam ne yaptın iyice kafa 1500 oldu senin.

    2 yarış kazandın tebrik ettik helal olsun dedik de; uçma istersen bu kadar.

    2 hafat önce vettel'in yanında esamen okunmuyordu. bence fazla havalanmadan sessizce işini yapmaya devam et.

    vettel de boş pilot değildir. bir kaç parmak hareketi ile canımızı sıksa da, senden daha yetenekli olduğunu biliyoruz hepimiz (bir çoğumuz). hakkını da yeme keratanın. adam söke söke aldı senden liderliği malezya'da.

  8. efendimayin  avatarı

    Bahane webber iyice uçtu istanbulda vettel onu yere indirir bence.

  9. çinde de aynı aynalar vardı ispanyada değişti aynalar webber de fazla uçuyor görüntüsü verdi bana açıkçası ben vettelinde onunda çok kaliteli pilotlar olduğunu düşünmüyorum.O otomobille herkes bişey yapabilir luca badoer hariç

  10. Mantıklı bir gerekçe. Bu Vettel ile Webber'in birbirlerinin yarışını berbat etmemeye özen gösterdiklerini de çıkartıyor bizlere.

    İşin ilginci aynaların yerlerini değiştiren takımlar büyük performans kayıpları yaşamadı. Red Bull hala çok hızlı mesela.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir