Yeni(!) Williams Hayal Kırıklığı Oldu

yazar:

kategori:

Formula 1 muhabiri Livio Oricchio, Williams’ın yeni aracının hayal kırıklığı olduğunu belirtti.

Rakibi Ferrari, bu sezon Mercedes ile mücadele edebilmek için yenilikçi bir araçla sezona başlarken Williams’ın aracının geçen senekinden pek bir farkı yok gibi görünüyor.

Oricchio, “Yeni Williams’ta tek değişen son iki senedir aracı Felipe Massa ve Valtteri Bottas’ın kullanması gibi görünüyor.”

“Zaten FW37 geçen sezonun ikinci yarısında gelişim limitinin sonuna geldiğinin sinyallerini açıkça veriyordu.” diyor.

Yardımcı takım patronu Claire Williams ise aracın Melbourne’deki ilk yarış öncesinde önemli derecede güncelleneceğini belirtiyor.

Öte yandan, yeni tanıtılan Mercedes ve Red Bull araçlarında da çok büyük değişimler olmadığı göze çarpmıştı.

Mercedes teknik patronu Paddy Lowe, “Araç dışarıdan önceki senekine çok benziyor olsa da, aslında yeni sezon için evrimsel nitelikte değişiklik yapacak mini-devrimsel değişiklikler var.” diye konuşmuştu.

Red Bull’dan Adrian Newey de, “Mevcut durağan kurallar ile fayda sağlayacak yeni alanlar bulmak oldukça zor” yorumunu yaptı.


Yorumlar

“Yeni(!) Williams Hayal Kırıklığı Oldu” için 4 yanıt

  1. Ayıptır sorması ne bekleniyor ki? Ferrari’yi felan mı geçmeliydik? 4 motor üreticisi varken olabileceğimiz en iyi yer 5.liktir ki 3.yüz. Ricciardo, Renault gelişmemiş dedi ama hemen hemen aynı atılmış turlar. İspanya’da yeni gün neler getirir bilmiyorum ancak Avustralya’ya yenilikle geleceklerini söylemiş Clarie Williams. Bize beklemek düşer. 3. Olsa iyidir Williams.

  2. İyi oldu size haketmiyorsunuz çünkü.

  3. arkadas herifler 2015 gelisimini erken bitirdi 2016ya odaklanalim diye nasil is yapiyolar anlamiyorum ki

  4. Valla Mercedes’te aynı gibi duruyor ama ayrıntıda çok farklı, ha farklı olmasa ne olur zaten en iyi şasilerden birine sahip ama Williams’ın böyle bir lüksü yok saçma sapan iş yapıyorlar!!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir