F1 2016 Barcelona Testleri 1. Gün TRF1.net Özeti

2016 Barcelona testlerinin 1. gününün ardından TRF1.net hazırladığımız özet videosunu izlemek için tıklayınız. Yorumlarınız bizim için değerlidir.


Yorumlar

“F1 2016 Barcelona Testleri 1. Gün TRF1.net Özeti” için 41 yanıt

  1. Fernando Alonso 05-06 avatarı
    Fernando Alonso 05-06

    vallahi on numara 5 yıldız olmuş seslendirme ve diksiyon on numara tvlerde haber okumaya çalışan torpilli spiker müsfettlerinden 100 kat daha iyi size bi ana sponsor bulmak lazım ama Türkiye burası malı AEA bile turşudan medet umuyore neyse bşarılarınızın devamını dilerim saygılar …

  2. Canı gönülden tebrikler ??? bu arada şu saçma salak para muhabbeti yapan arkadaşı da kınıyorum.

  3. Alonso.ElNano avatarı

    Bence kanal açmanın vakti geldi sn. @abdullah-celik .

  4. trf1.net aşmış helal olsun. paramız olsa da hep beraber kanal kurup tüm dünyadaki motor sporları organizasyonlarını yayınlasak 🙂 şaşırdım doğrusu tebrikler valla.

  5. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Site çıtayı bu ivmeyle yükseltmeye devam ederse en geç 2018’de Türkiye yayın haklarını alıp yeni kuracağı kanalda yayınlamasını bekliyorum F1’i artık Trf1.net ailesinin 😀 Teşekkürler gerçekten.

  6. tebrikler ve teşekkürler TRF1 ailesi iyi ki varsınız…

  7. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Site her sene kendini geliştiriyor. Nereden nereye geldik hep birlikte. 2006’da üye olmuştum. 10 yılda sitemiz adeta Türkiye’de Formula 1’in devi haline geldi. Bu gidişle kanal kurup yayın haklarını da alırsak şaşırmam. 😀

  8. Eğer Button bunları iyi görünmek için söylemediyse, biraz umutlanabiliriz.
    “Outright pace who knows, you look at the times you’d say we’re miles away but we haven’t been going out to set a lap time. Every lap I’m going different things with the steering wheel and my engineer is always talking to be so there are so many things that we are trying out, electrical things, which is very interesting so not a bad day.”

    http://www.espn.co.uk/f1/story/_/id/14824997/no-negative-bits-first-day-new-mclaren-jenson-button

  9. Bir zamandır aptal aptal insanların salak saçma yorumlarını görüp de aynı seviyede cevap vermemek için kendi kendime fren olsun diye üye girişi yapmadan siteyi ziyaret ediyordum. Videoyu görünce daha dayanamadım 🙂 Aştınız valla 🙂 Al bu videoyu herhangi bir spor kanalında yayınla hiç eğreti durmaz. Fikir kiminse, kimin emeği varsa helal olsun. Bu sezonun da şampiyonu şimdiden belli; TRF1 😉

    1. bu yorum altında hem sana hem de tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum. iyi geceler

    2. Bu durumda ismini tekrar ortaya çıkarabildiysek, ne mutlu bize. Yine dayanamayacağın bir iki projemiz daha var. 🙂

  10. hktn_ferrari avatarı

    başarılarınızın devamını diliyorum…emeğinize sağlık…:)

  11. Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa avatarı
    Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa

    Bir şekilde para kazanmak lazım mantıklı bir iş olmuş 300.bin izlenmeye 300 tl sizde kazanın hakkınzdır.Bi de alıntı yapıyorsunuz çoğu zaman youtube de onlarıda kendiniz yükleyin daha mantıklı olur.Hanımefendi anladım kadarıyla yengemiz oluyor.emeği saygı için lütfen beğenelim de dersen on numara olur.saygılarımla.

  12. Arkadaşın ses rengi gayet iyi belki metni biraz daha canlı okuyabilir. Montajı yapan arkadaş da görüntüler arası daha sık geçiş yapsa güzel olur. Vettel den bahsederken Vettel i birkaç sn sonra aracı ve pistte turladığı görüntü gibi. KJ de eklerseniz tadından yenmez. Okulunu okuyup sektörde de çalışan biri olarak gördüğüm eksikleri söylemek istedim. Ama elinize ağzınıza sağlık. Çok güzel çalışma olmuş devamı da gelir umarım. Kısıtlı imkanlarla çalıştığınızın da farkındayım 🙂

    1. Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa avatarı
      Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa

      Sektörde tam olarak ne yapıyosun?İnternet kafede masa başı işte ben okulunu okumadan da yaptım onu. Detay ver detay vermiyorsun.!

      1. Kullanıcı adına bakınca kabzımal zannettim. Neyin detayını istiyorsun onu da anlamadım. Mesleğim kameramanlık montajdan da anlayan biriyim. Okulunu okumak şart değil gerçi. Niye gerildiğini de anlamadım ıspanağı don mu vurdu ?

        1. Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa avatarı
          Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa

          İnan sana güzel bir cevap vermek için kabzımal neymiş ona baktım TDK dan (küfür zannettim lo) yok ben halci değilim.p ama senin eserin falan var mı? Merak ettim bende video hazırlıyorum bilgili adamsın ya okul görmüşsün ya senden bir şey kopartalım dedim.Ispanak kardeşlerinin de selamı var.Don kimmiş gelsin biz ona vuralım dediler.(daha ağır konuşanlarda oldu ama kameran bozulur çekemezsin diye yazmadım.

          1. 300 k izlenmeye 300 TL demenden belliydi youtube ile uğraştığın 🙂 keşke bazı şeylerin madden değeri olsaydi

            1. Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa avatarı
              Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa

              Yaw bırak Allah aşkına hadi neyse. Siz yine asil olun bu gece de biz varoş olalım (scarface geldi hatırıma geç olmasa o Restaurant sahnesi izlenirdi.)I

          2. Kullandığımız kameralar ıspanakla bozulmaz merak etme. Asıl işim kameramanlık dediğim gibi. Mesela Kuklagiller de uzun süre kameramanlık yaptım. Sinema filmlerinde kliplerde kamera asistanlığı da yapmışlığım var. Montajcı değilim ama festival ve kısa film montajları da yaptım.

            1. Yerli Ispanağın taa kendisi avatarı
              Yerli Ispanağın taa kendisi

              Maşallah, biz seni böyle bilmezdik.Öğrenmiş olduk.Sen kendini anlattın bende anlatayım.Bizde baba parası yiyiyoruz boş vakitlerde üniversitede derslerimiz var gideriz.(parasızdır istersen gel )yazın amelelik yaparız.Her neyse e posta adresin falan varsa yollarsan iyi olur kısa film örneklerini yaptığın eserleri falan da atabilirsin bakmak istiyorum.Lazım ciddiyim.Kısa film cekicez tecrübe lazım.Ha bide ıspanakta demir fazlasıyla var kamera mamera tanımaz ona göre.

    2. Eleştiriler için teşekkürler. Görüntü ve ses senkronunu zamanla daha iyi oluşturacağız mutlaka. Bunlar bizler için bir nevi test turları. KJ bandını da bir süre sonra kullanmaya başlayabiliriz elbette. Yokluğu kendini belli ediyor çünkü. Ancak dediğim gibi, önce birkaç test turu atmalı ve ne elde ettiğimize bakmalıyız. Yapmak istediklerimiz konusunda öğreneceğimiz çok şey var. İhtiyacımız olan çok şey var. Sizinkiler gibi geri bildirimler oldukça işe yarayacaktır.

    3. Umut bu ilk denemeyi yemek pişirme, yeme ve çocuk uyanmadan önce yapma gibi bir araya sıkıştırinca oluyor böyle şeyler 🙂 eşim kendisi video çekiyordu zaten, bugün iş yaparken ondan faydalanma fikri geldi aklıma. fena da olmadı. videoları ben editliyorum ama dediğin şeylerden pek birşey anlamıyorum açıkçası 😀 amatör takılıyoruz 😀 yorumun için teşekkürler

      1. Siz de bu azim olduktan sonra yapamayacağınız hiçbir şey yok 🙂

  13. Çok güzel video olmuş. Teşekkürler.

  14. Helal olsun, ne diyelim…

  15. vw-tdi-power avatarı

    Müthiş çalışma, güzel inovasyon 😀 Ellerinize sağlık

  16. Elinize dilinize sağlık, gerçekten çok çok büyük bir iş yapıyorsunuz.
    Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum bu siteyi hergün daha da ileriye taşıdıkları için…

  17. Gerçekten güzel bir uygulama olmuş. Tüm ekibe teşekkürler.

  18. Güzel olmuş emekleriniz için teşekkürler yarışlardan 2-3 gün sonra özet görüntülerle arka planda konuşma olacak şekilde yarış hakkında analiz yapılabilir her yarıştan sonra çok da güzel olur abartmış olabilirim ama aklıma geldi şimdi 15-20 en fazla 30 dklık analizler tadından yenmez 🙂

  19. [FORJUSTICE]^Last 1 #ForzaFERRARİ avatarı
    [FORJUSTICE]^Last 1 #ForzaFERRARİ

    2016’ya çok hizli basladi site.Hizlica gelisiyor.Yakinda Kemal ve Abdullah abi canli yayin sunar demedi demeyin.

    1. [FORJUSTICE]^Last 1 #ForzaFERRARİ avatarı
      [FORJUSTICE]^Last 1 #ForzaFERRARİ

      Yanliz Abdullah abi bi elinde bebekle nasil sunacak merak ediyom 😛

      1. böyle olur muhtemelen 😀

        1. Ağaç yaş iken eğilir demişler 😀

        2. [FORJUSTICE]^Last 1 #ForzaFERRARİ avatarı
          [FORJUSTICE]^Last 1 #ForzaFERRARİ

          😛 Allah bağişlasin:)

  20. demek imkan olsa sizde
    formula1,i bile alır yayınlarsınız helal size
    TRF1.net kolay olunmuyor yola devam

  21. Didem sen misin ?

  22. 14Sulonso (MP4-31) avatarı
    14Sulonso (MP4-31)

    kalitenizi her yil daha da artiriyorsunuz. Emeginize, yureginize saglik.

    Iyi ki varsin trf1 ve ekibi.

  23. Harika olmuş elleeinize sağlık tekrar saygıyı sonuna kadar hak ediyırsunuz

  24. Çok güzel bir çalışma olmuş tebrikler. Bayan arkadaş ekibe yeni mi katıldı acaba ? Diksiyonu çok iyiymiş. 🙂

    1. kendisi büyük patron 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir