Vettel “Yeni Ferrari İleri Yönde Bir Adım”

yazar:

kategori:

Sebastian Vettel, 2016 Formula 1 sezonunun ilk test gününü lider tamamlamasının ardından Ferrari’nin yeni aracının ileri yönde adım attığını söyledi.

4 kez şampiyon olan Vettel, bugün SF16-H ile günü ilk sırada tamamladı. Vettel, son şampiyon Hamilton’u 0.4 geride bıraktı.

Vettel “İleri yönde bir adım olduğunu düşünüyorum. İlk izlenimlerim çok pozitif. Genel olarak geliştiğimizi hissettim.”

“Direkt olarak araçta kendime güvendim ve kendimi rahat hissettim. Bu yüzden genel olarak iyiye işaret. Ancak önümüzde yapmamız gereken çok fazla iş olduğunu da biliyoruz. Bugünkü sonuç güzel ancak pek bir anlamı yok.”

“Üstesinden gelmemiz gereken pek çok şey var, yeni bir araç için bu normal.”

“Birinci olmak sonuncu olmaktan iyidir ancak gerçekten önemli bir şey değil. Dediğim gibi  araçta oldukça mutluyuz. Bu iyi bir şey.”

“Biraz tur attık. İdeal olarak daha fazlasını isterdik ancak doğal olarak her şey yeni ve … Sorunlar olduğunu söylemek istemiyorum ancak bakmamız gereken bazı sıkıntılar vardı. Bu yüzden bazen temkin için durmamız gerekti. Bu da zaman aldı.”

“Çok tur atamadık ancak genel olarak mutlu olmamız için bir çok sebep var. Aynı zamanda geliştirmemiz gereken de bir çok şey var.”

“Zaman kısıtlı. 4 hafta sonra Avustralya’da olacağımız sır değil. Bu yüzden yapmamız gereken çok şey olduğunu biliyoruz.” dedi.

 

 

 


Yorumlar

“Vettel “Yeni Ferrari İleri Yönde Bir Adım”” için 6 yanıt

  1. Marçionenin askerleriyiz

    Basacak vettel mührü

    Manarellodan çıktı yiğitler

    hey hey hey

  2. başarılar yakındır şampiyon

  3. vw-tdi-power avatarı

    Zamanla düzelecek şeyler gibi, araç zorlandığında iyi performans verdi ve bence bu önemliydi. Yavaş yavaş denemeye devam edecekler. Yarın-bir sıkıntıyla karşılaşmazlarsa-Raikkonen 90 civarı turu görebilir belki. Hayırlısı olsun, rekabeti getirin çocuklar 🙂

    1. vw-tdi-power avatarı

      Pardon yarın yine Vettel çıkıyordu sanırım 🙂

  4. [FORJUSTICE]^Last 1 #ForzaFERRARİ avatarı
    [FORJUSTICE]^Last 1 #ForzaFERRARİ

    Araçta istediği ivmeyi yakaladiysa büyük bir iş.Sorunlarin olmasi dogal cünku aracin %60’ı değişti ve sorunlarin üstesinden gelmek önemli 100 150 tur atma yerine her sorunu tek tek çözümlensin.En kötü arac 2. Testlere sorunsuz ve güncellenmiş şekilde ulaşacaktir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir