Brawn Takımın Gelişiminden Cesaret Alıyor

yazar:

kategori:

Brawn: “Monako, potansiyelimizi sonuca dökemediğimiz, takım adına kötü bir hafta sonuydu.”

“Yarışın çeşitli bölümlerinde en hızlı olarak rekabetçi ve dayanıklı bir araca sahiptik. İki mükemmel pitstop gerçekleştirdik, biri yarışın en hızlısıydı. Ama nihayetinde umduğumuz sonuçları alamadık”

“Bununla birlikte son iki yarışta ilerleme kaydettiğimiz, halletmek için sıkı çalıştığımız zayıf noktalarımızı belirlediğimiz için cesaret aldım”

Mercedes, İspanya’da Michael Schumacher’in 4.’lüğü, Monako’da da Rosberg’in 7.’liği ile 18 puan toplayabildi.

Brawn ayrıca takımın Türkiye’de uzun dingil mesafeli şasiye döndüğünü, yenilenmiş F-kanalın üretileceğini doğruladı.

Brawn: “Geçen haftalarda fabrikada herkesin ortaya koyduğu sıkı çalışma ve bağlılıkla sayesinde önümüzdeki bir kaç yarış için çok güçlü ve büyük yeniliklerimiz olacak,”

“Türkiye’de önceki süspansiyon sistemi ve daha uzun dingil mesafeli araca geri döneceğiz. F-kanal kanat için son hali deneceğiz, buna ilave aerodinamik gelişmeler de olacak.”

“Hedeflediğimiz rekabet seviyesine ulaşmak için önümüzde uzun br yol var ama her bir yarış, uzun yolda bir adımdır ve oraya ulaşacağımıza inanıyorum”


Yorumlar

  1. Sevda Çınar avatarı
    Sevda Çınar

    güzel olacak güzel:)

  2. Mercedes doğru isimleri bünyesinde bulunduruyor. Şu anki performanslarından daha iyiye gitmemeleri için her hangi bir neden göremiyorum.

  3. Mercedes bence önümüzdeki yıl asıl atılımını gerçekleştiricektir diye düşünüyorum

  4. ümit verici ve sevindirici açıklamalar rosbergin şampiyonluk şansı var.schumininde bana göre şampiyonluk şansı var.zor ama var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir