"Türkler Her Zaman Bana İyi Davrandılar"

yazar:

kategori:

Schumacher “Türk taraftarlar her zaman bana karşı nazik oldular bu yüzden tekrar bizi tutkulu bir şekilde destekleyecek olan taraftarların önünde İstanbul Park’ta yarışmak keyifli olacak.”

“Biz onlara keyif almaları için maksimum seviyede çalışacağız ve umarım Barcelona ve Monaco’daki gelişmelerin ardından Türkiye’de daha fazla gelişim gösterebiliriz.”

“İstanbul Park pisti özel bir pist. Saat yönünün tersine gidilen, biraz tepe şeklinde ve bir çok farklı viraj tipi var bu yüzden sürüş açısından çok güzel. Yarış hafta sonu için, özellikle de bize bir kez daha geliştirilmiş bir araç veren fabrikadaki sıkı çalışanlarımız için sabırsızlanıyorum. Onların çabalarının sonuca yansımasını istiyoruz.” dedi.

Nico Rosberg “İstanbul Park harika bir pist ve ziyaret ettiğimiz yeni pistler içerisinde en iyilerinden birisi. Sürücü açısından geniş olan pist, geç fren noktaları ve değişiklikler ile geçiş için fırsatlar tanıyor.”

“8. viraj herkesin konuştuğu bir viraj. 3 apex, yarıştığımız yerler içerisinde muhtemelen en uzun olanı ve G kuvveti çok yüksek olan bir yer. Aracı kullanmak çok keyif veriyor ve viraja doğru girmeniz halinde çok fazla zaman kazanabiliyorsunuz.”

“İstanbul Park’ta bazı iyi sonuçlar alabildim ve potansiyelimizden maksimumu çıkaramadığımız 2 yarışın ardından tekrar iyi olmak için çok sıkı çalışıyoruz.”

“Tamamen güncellenmiş araç ile yarışacağız ve bunun yanında takımın üzerinde çalıştığı bazı yenilikler de olacak, bu bakımdan antrenman seanslarında başarmamız gereken çok şey olacak ve iyi bir hafta sonu geçirebileceğimize inanıyorum.” dedi.

 


Yorumlar

  1. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    altımızdaki taksiyi bile verdik.

  2. bu vesile ile diyorumki arkadaşlar her konuda objektif olmaya çalışalım.haklının doğrunun yanında olalım.yüce türk milletinin şanınada bu yakışır.siyesete kaçtıysa yine özür dilerim.öyle bi amacım kesinlikle yoktur.

  3. arkadaşlar bana olan objektif güveninizden dolayı teşekkür ederim.doğrumu ya yoksa benmi uydurdum.bilemiyorum belkide aranızda en yaşlı yada en yaşlılardan biri benim.türki duygular göğsümüzü kabartır.özellikle çanakkaleye gitmeyen varsa mutlaka gitsin iki eli kanda değilse şayet.
    f1 i çok seviyorum ve f1 le ilgili yorum yazan herkeside f1 i seven herkeside ayrım yapmıyorum.f1 de bizimde pilotumuz olsun bu futboldan basketboldan ve diğer sporlardan daha önemli.aayın ilgili devlet büyüklerimiz bu ülkede sadece futbol yok.

  4. son üçyüz yıl toplum olarak dünya arenasında birçok yönden geriye düşmüşsekte insan evladına gereken değeri vermeyi ve misafirperverliği bu millet her zaman layıkıyla yerine getirmiştir. şahsınıza özel bir muamele değil sayın şumi. misafire elimizde ne varsa paylaşırız. hele anadolu insanı…

  5. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    Schumacher yarışı kazanırsa burda Türkiye'de taraftarların ateşini görücek o zaman Türk taraftarlarının ona olan sevgisini görücek ama ben burda yine RedBull'un kazanmasını bekliyorum özellikle Vettel çok iyi bi performans göstermeli şampiyonlukta ona tekrar güvenilmesi için

  6. http://www.turkhorseclub.com/roportajlar/302-canartam.html

    Beyler Can Artam varya hani bi ara f2 plotumuz adam at yarışlarına geçmiş ::S:S::S: .a.a..a.a

  7. mert merter avatarı

    Bizim Türkler misafir perverdir hele hele 7 kez sampiyon olmus bir kisi kim olursa olsun ona hak etdigi deyeri veriri sen baska ülkelerdeki insanlar gibi Mal mi sandin türk F1 severleri

  8. Scumiye nazik davranıyoruz çünkü F1 de pilotumuz yok. Bizim pilotla Schumi kafa kafaya kapışsın bir de temas etsin ya da iğneleyici bir laf etsin bizimkine bak bakalım nasıl ortalık cehenneme dönüyor 🙂
    Madem pilotumuz yok seveceğiz tabiki seni de Alonsoyu da Kimi'yi de 🙂
    Tahincioğluna gelince o kadar eleştiriyoruz torpilli diye gp2 de yarışmasının nedeni petrol ofisinin katkısıydı bence yani sağlam sponsoru vardı. Ama bu işler böyle demekki baksanıza F1 takımları da sponsor getirene koltuk veriyor. Zaten o gittikten sonra ortada kimse de kalmadı. Sanki geçlerin önünü kapamış gibi eleştirdik. Bence yanlış yaptık.

  9. Scumi yi seviyoruz çünkü

  10. bu sene bende istanbul parkta sonuna kadar bağıracağım schumi hiç şüpen olmasın Go Schumi :))

  11. türk pilot can artam da vardı ama oda olmadı kayboldu gitti

  12. Fern4ndo-4LonSo avatarı
    Fern4ndo-4LonSo

    Teşekkürler forever-Mclaren jet man.Bende biraz araştırdım ve daha önce benzer sorunlar olmuş.KPSS'den dolayı olabilir evet.

  13. Ya arkdaşlar bu memleketin bir f2 bir f3 plotu dahi yok mu ? bi ara jason vardı oda babasının motorsporları başkanı olmasıyla hiç kimse mi yok ? :((((((((((((((

  14. forever mclaren ankara da bahsettiğin sorun var.trf1 de ana sayfaya gidip tekrar habere gelince düzeliyor.sadece bugün değil bazen aynı durum oluyor.

  15. parça parça yazıyorum ama.her zamanki gibi bi yandan iş yapıyorum.bi yandanda trf1 e yazmaya çalışıyorum.
    schumi nin bu sözlerinden sonra keşge bizimde bi f1 pilotumuz olsaydı yada olsa bizde onu şanımıza yakışır şekilde çılgınca desteklesek.bu durum bana üzüntü veriyor diğer yandan

  16. forever-Mclaren   avatarı
    forever-Mclaren

    Fern4ndo-4LonSo internetle ilgili söylediğin sorunları benzer birçok sitede yorumlardan okuyorum… sanırım bir sıkıntı var .download çok kötü hatta bazı yerlerde nete giriş bile kötü. ben açıkçası kpss başvurularına bağlıyorum…

  17. pardon biz çılgın türkler demek istedim.

  18. ya schumi.işte biz çılgın türler

  19. Fern4ndo-4LonSo avatarı
    Fern4ndo-4LonSo

    Arkadaşlar size birşey sorucam.Bu haberin epey yorumlanacağını düşündüğüm için buraya yazayım.Turiye genelinde yada Ankara-İstanbul gibi büyük şehirlerde bir internet sorunumu var?Forumlara baktımda benzer sorunlar olmuş.Mesela bazı sitelere girerken,bazılarına çok zor giriyor.Download yerlerde sürünüyor.Benzer sorun yaşayan varmı?Yardımcı olursanız sevinirim.

  20. Her İStpark da hevesle gittik izledik. Son mücadeleyi Alonso Schumi çekişmesini ise podyum törenini pistten izlemek için yola çıkmıştık kaçtı 😀

    Kısacası Schumi yi kazanırken izleyemedik İstpark da. Umarım bu yarış iyi iş çıkarır.

  21. schumi formunu buldu.onu sevmiyorum ama izlemek keyifli.
    rosberg ise bana göre kiminin yokluğunda (kimse kimi nin yerini asla dolduramaz.) bunu bir kez daha belirtiyim ama beni teselli eden kimi yokken destekleyebileceğim tek pilot.rekabetçi mercedesi kimi nin stiline yakın sürebilecek tek pilot.

  22. Sen bize sporu sevdirdin başımızın üstünde yerin var efsane şampiyon

  23. Sen o podyumun üst basamağına bir çıkta o zaman gör sevecenliği, heyecanı..

  24. _bianconera_  avatarı

    Yarışa sırf onun için gidiyorum bıraktığında pişman olmuştum izleyemedim diye.Yaşayan efsaneyi görmek harika olucak..

  25. 2005 te kimi kazanıp schumi bitiremeyince şöyle bir haber çıkmıştı
    ''Kimi'nin kupası var kiminin imajı''(shumi için) :):)

  26. ferrari forewer avatarı
    ferrari forewer

    kral shumi 2005 yılında ilk izledğimde alonso sen ve kimi beni spora bağlayan 3 önemli faktör ne kadar alonso fanatiği olsamda seni seviyorum cünkü sen 1 numarasın ve türk insanının en büyük özelliği sevecen ve sıcakkanlı olması.:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir