Kolles: "Ne Kadar Zorsa O Kadar Keyif Verir"

yazar:

kategori:

Kolles, sezon başlamadan kısa bir süre önce göreve gelmiş ve takımın başında Bahreyn’e gitmişti.

Sezonun ilk yarışına çıkabilmek için büyük çaba harcayan Kolles, takımın geleceği için iyimser.

Kolles: “Kendi adıma konuşmak gerekirse yaptığım işten keyif alıyorum. İş zorlaştıkça keyif de artıyor. Sadece ilerlemeyi görmek istiyorum”

“Her gün ilerleme görmek istiyorum ve eğer padoğa bakarsanız, 10 Şubat’ta ortada olmayan bir takım gibi görünmüyoruz. Garaja, her şeye bakın. Hali hazırda bir yapı görünüyor. Her şey yerli yerinde ve kısa zamanı da göz önünde tutmanız gerek. Güvenebileceğim insanlara sahibim, iyi insanlara. Dürüst olmak gerekirse bundan da gurur duyuyorum”

“Elbette rekabetçi değiliz. Ama bu benim kontrolüm altında. Ve açıkçası bu, beni mutsuz eden bir şey”

“Dolayısıyla zorlamalıyız, daha sıkı bir şekilde zorlamalıyız. Nasıl olduğu umrumda değil. Bu da daha fazla para için, daha fazla gelişim, daha ileri gitmek için zorlamak demek.”

Kolles, takımın Dallara ile olan anlaşmasını bitirdi ve sadece bu seneki aracın gelişimi değil, gelecek senenin aracını da kendilerinin yapacağını belirtti.

Sınırlı kaynaklarına rağmen Kolles, Geoff Willis gibi kaliteli birine sahip olmaları ile iyi bir iş çıkarmak için takımın her şeyinin olduğunu düşünüyor.

Kolles: “Uzmanlığa sahibiz. Belli şeyler yerli yerine kondu ve elbette ilave şeyler de yerine oturacak. Göreceğiz”

“Açıkçası biz küçük bir takımız ve her gün para gelmesi için sıkı bir şekilde zorlamalıyız. Bu konuda saklanacak bir şey yok. Ama bu herkes için aynı. Belki bazıları rol yapıyordur. Bunun için Oscar’a aday olmalılar”

2010 için takımın gerçekçi hedefi sorusuna Kolles: “Dürüst olmak gerekirse yeni takımların en iyisi olmak. Güçlü bir takımımız olduğunu biliyorum. Bu, bildiğimiz bir şey. Ama yapılması gereken daha çok şey var”


Yorumlar

  1. HRT = (H)ispania (R)acing (T)eam

    ispanya 😉

  2. insan hatır için bir yorum yapar habere…bu ne aymazlık sayın site yorumcuları?
    kökeni neydi acaba bu takımın?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir