Alonso’nun Gözü En İyi Şaside

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, sezonun Avrupa ayağında en iyi şasiye sahip olmayı bekliyor.

McLaren Honda iki günde geçen yıl 12 günde attığından daha fazla tur attı. Alonso bugün 100’den fazla tur atmayı başarırken 9. en hızlı zamanın sahibiydi.

Alonso “Hedefimiz sezonun Avrupa ayağında en iyi şasiye sahip olmak. Motivasyonumuz gerçekten çok yüksek”

“Sorunları hemen çözecek sihirli bir çözüm ya da kristal bir küremiz yok. Ama rekabetçi olacağımızı ve önemli sıralar için mücadele edeceğimizi düşünüyorum”

“Geçen yıl üst sıradaki ekipler ile güç farkı gerçekten çok yüksekti”

“Aerodinamik açıdan bazı yeniliklerimiz vardı. Bu yıl için de bazı fikirlerimiz oldu. Tüm bunları gerçekleştirmek için zaman ihtiyacımız var”

“Bu bir paket. Güç ünitesi veya şasi sonuçta aynı şey”

“Geçen yıl testler acı vericiydi. Ama çok şey öğrendik. Şimdi yeni bir tasarım felsefemiz ve güç ünitemiz var. Tüm bunları anlamak için zaman ihtiyacımız var” dedi.


Yorumlar

“Alonso’nun Gözü En İyi Şaside” için 18 yanıt

  1. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Kurallar değişmeden Mercedes motorunu kimse yakalayamaz. Honda gelişse dahi Mercedes bu yıl yakalanamaz seviyede. Alonso motor iyi olsun, şasi de en iyi olsun düşüncesinde doğal olarak. Zaten Mercedes’in üstünlüğü sonsuza kadar sürmeyecek. FIA eninde sonunda kuralları değiştirecek. Yoksa izleyici sayısı daha da düşecek. Bu bir gerçek.

  2. Hayaller Mercedes, hayatlar Civic 🙁

  3. Alonso.ElNano avatarı

    Alonso’nun söylediklerine güvenmek lazım ama yenilmesi gereken Mercedes, Red Bull ve Ferrari var. McLaren’nin aradan sıyrılabilmesi için kuralların esnetilmesi lazım, bence.

  4. Alonso çıkıpta motorumuz güçlü değil orta sıradaki takımlarla yarışabilmek için en iyi şasiye sahip olmalıyız demez sadece şampiyonluğu düşünür. Evet belki motor çok güçlü olmayabilir ama eskisinden 2 kat daha iyi olduğu kesin, performans açısından konuşmak için çok çok erken, sezon başlamadan Honda’nın 2 büyük güncellemesi olacak McLaren taraftarının tek yapması gereken sabretmek.

  5. Bu senede battık desenize.

  6. Alonsoda bu aciklamayi yaptigina gore motor yine fos cikti demektir. Honda o kaybettigi beygirleri bir turlu bulamayinca en iyisi gucsuz ama dayanikli motor yapalim demisler. McLarende zavallim motor da is yoksa bizde daha cok calisir en iyi sasiyle kendimizi kanitlariz derdine girmisler 🙂 Umarim yaniliyorumdur. Durum gozuktugu gibiyse aci cekmeye devam…

  7. Alonso.ElNano avatarı

    Alonso’dan sonra en çok sevdiğim pilottu Raikkonen. Sırf bunun gibiler yüzünden Raikkonen gibi çok sevdiğim bir pilottan nefret eder hale geldim. Sonra biz bir haberin altında Raikkonen’i ağır bir şekilde eleştirdiğimiz de, laf soktuğumuz da, Raikkonen taraftarlarını rahatsız edecek derecede bir şeyler söylediğimiz de provokatör yavşağın teki oluyoruz.

    1. Ben onun kimici olduğunu bile bilmiyodum 😀 neyse boşver ya değmez ortamı germeyelim sezon başlamadı bile 🙂

      1. Alonso.ElNano avatarı

        Profilleri olsa engellerim de işte olmadığı için yorumlarını görmek zorunda kalıyorum/kalıyoruz. Bazen de sinirleniyorum işte. Sağ olasın birader. 🙂

    2. 14Sulonso (MP4-31) avatarı
      14Sulonso (MP4-31)

      En iyisi cevap bile vermemek. Niyetleri belli. Salla.

      1. Alonso.ElNano avatarı

        Haklısın birader. Eyvallah 🙂

  8. Hedefimiz sezonun Avrupa ayağında en iyi şasiye sahip olmak

    merak ettim şimdi bu şasiyi. İyi bir şasiye sahip olabilir ama en iyi demek uçuk geldi biraz. En önemli konu tabi motor aynı RBR deki gibi.

  9. İlginç olan Motorun durumuyla ilgili kimse bir şey söylemiyor…Takımdan ve her iki pilottan hiçbir açıklama gelmedi.

  10. Benim de gözüm en iyi kızda. Ama hayat işte.

    1. [FORJUSTICE]^Last 1 #ForzaFERRARİ avatarı
      [FORJUSTICE]^Last 1 #ForzaFERRARİ

      Ahaha:)

  11. Kimin umrunda

    1. Umrunda değilse neden yazıyorsun troll müsün ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir