Rosberg ve Hamilton, W07’nin Gerçek Performansını Göstermek İçin Sabırsızlanıyor

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton ve Nico Rosberg, Mercedes W07’nin gerçek performansını açığa çıkartmak için sabırsızlandığını söylediler.

Alman ekip ilk üç günde performansa odaklanmazken hiç yumuşak lastik ile tur atmadı. Takım genelde uzun sürüşler yaptı ve medium lastikler ile turladı.

Hamilton “Yumuşak ve süper yumuşak lastikleri kullanacağımız günü sabırsızlıkla bekliyorum. Şuanda işlerin nasıl gittiğine bakıyoruz”

“Bazı takımlar yumuşak lastikleri kullandı. Ancak kendi programlarını uyguluyorlar. Bilgi toplayıp aracı anlamaya çalışıyorlar tıpkı bizim gibi”

“Buraya bazı büyük hedefler ve iyi bir planla geldik. Buna bakıyoruz. Takımın son birkaç yıl içinde uyguladığı planlardan çok mutluyum. Bize harika sonuçlar verdi. Bu yüzden böyle devam edeceğiz” dedi.

Rosberg “Henüz tüm kartlarımızı açmadık. Hala elimizde tutuyoruz”

“Rakiplerimiz hızlı görünüyor. Ancak biz küçük sorunları bulabilmek adına sınırlarda sürüyoruz”

“Elbette birşey çıkacaktır. Bu nedenle zayıf noktalarımızı öğrenmeye devam edeceğiz. Tur dereceler gerçeği yansıtmıyor” dedi.


Yorumlar

“Rosberg ve Hamilton, W07’nin Gerçek Performansını Göstermek İçin Sabırsızlanıyor” için 5 yanıt

  1. Bunları ancak Maldonado gibi pilotlar durdurur,maalesef o da F1den ayrıldı,şaka bir tarafa adamları durduracak pek bir şey görünmüyor.

  2. Sonuçta sadece bir yarış arabası. Herkes geçilir.

  3. küstah açıklamalar.

  4. cipitu encin cipitu AARGGH! avatarı
    cipitu encin cipitu AARGGH!

    Şu adamların baskınlıkları hiç bitmeyecekmiş gibi hissediyorum. Ferrari ne derece gelişti acaba? Umutlansam mı yoksa hiç bişey beklemesem mi?

    1. saidertuğrul avatarı

      Dolu depo ile yola çıktıklarında görecez ama bence mercedes bu sene’de Domine edecek gibi duruyor. Adamları Kaza ve Arıza dışında durduracak güç yok…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir