Bridgestone: "İstanbul Park Bize Sorun Yaratmıştı"

yazar:

kategori:

Bridgestone Motor Sporları Lastik Gelişim Sorumlusu Hirohide Hamashima: “İstanbul Park, geçmişte bize sorunlar yaratmıştı. Bu nedenle hazırlıklarımızda her açıdan özel dikkat göstereceğimiz bir pist. Bu sezon şimdiye kadar lastiklerimizin dayanıklılığını ve kuvvetini yeniden değerlendirdik ve bu son araçların, öncekilerine göre hem daha hızlı hem de daha ağır olmalarına rağmen herhangi bir sorun görmedik.”

“8. viraj, sezon boyunca gördüğümüz en zor olanı. Bununla birlikte pistin zorluk yaratan tek bölümü de bu değil. 12-14 virajlarda sol-sağsol, pistin en yavaş bölümü ve en yüksek hızlı düzğün ardından geliyor. Bu kombinasyon, lastiklerin ufalanması için temel oluşturuyor. Bu yüzden yarışmacılar, bunu en aza çekmek için buraya özen görtermeliler, özellikle de daha az kauçuğun kaplı olduğu, kirli vakitleri, hafta sonunun başlarında”


Yorumlar

  1. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    bridgestone önce vaad ettiği bedava biletleri dağıtsın,adamı hasta etmesinler şurda 3 gün kaldı:D

  2. bridgestone hiç piste laf atmasın, nasıl macaristan pisti yılan gibi kıvrımlı, araç savrularak tur atıyor, monza yüksek hızlı düzlükten sonra sert bir viraja sahip, daha önceki amerika pisti çok büyük bir düzlük ve yarım çember şeklinde bir kavisli viraja sahip, montreal de keskin bir viraja sahip, bir çok kez lastiklerden dolayı kazalar yaşandı. daha bir sürü sayılabilir.

    eğer bu sporda söz sahibi lastik tedarikçisiyler, her piste özel lastik üretiyorlar, bizim pistimize göre de üretecekler. başka pist için ürettiği lastiği buraya getirmesinler hiç.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir