Ecclestone "Yarış Kaybedilirse Silverstone Suçlanmalı"

yazar:

kategori:

Bernie Ecclestone, Silverstone’un yapacağı yeniliklerin yeterli olmasını umduğunu ve eğer GP takvimden düşerse suçun Silverstone yönetimine ait olacağını söyledi.

Ecclestone yarışların devam etmesi için pistin yenilenmesi gerektiğini söylemişti. Silverstone için yapılacak büyük çaplı yenilik planlandı ancak henüz karar yerel konsey tarafından onaylanmadı.

Gerekli olan şeylerin yapılmaması halinde yarışı takvimden düşürüp düşürmeyeceğinin sorulması üzerine Ecclestone "Hayır. Siverstone yarışı kendisi takvimden düşürecek."

"Onlar takvimde kalmak için ne yapmaları gerektiğini 5 seneden beri biliyorlar. Motor sporlarının anavatanı İngiltere ancak en kötü tesisler burada var. Sonunda herşeyin olması için çaba harcayacaklarına inanıyorum." dedi.


Yorumlar

  1. Brands-Hatch ve Zandvoort'u TOCA Race Driver oynayanlar bilir. Brands güzel pisttir. Ayrıca bi ara tesadüfen uydudan yağmurlu bir BTCC yarışı izlemiştim Doningtonda yapılan.

  2. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    silverstone kaybedilirse yerine yine ingilteredeki donington veya brands-hatch pisti geri gelse güzel olur. biraz arştırdımda eskiden hollanda gp'sinin zandvoort pistide fena değilmiş. bunlar geri gelsede yarışlar 20-21'e çıksa

  3. sinan bozok avatarı

    O pisti Abromovich mi işletiyor?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir