Bourdais'in Formula 1 Hayali Kalmadı

yazar:

kategori:

Toro Rosso ile 2009 sezonunun ortasında yollarını ayıran Fransız sürücü, şu anda Superleague Formula serisinde yarışıyor ve Peugeot ile Le Mans yarışlarına katılıyor.

Bourdais “31 yaşındayım. Özellikle iyi işler çıkaramadığım için bu saatten sonra F1’de kokpit bulabileceğimi sanmıyorum.”

“Eğer birisi teklif yaparsa neden olmasın? Ancak ben, bu hayalin peşinden koşmayı bıraktım.” dedi.

Bourdais, Formula 1’deyken yarıştığı Toro Rosso takımıyla anlaşmanın zor olduğunu, takımın kendisinden sadece susup sürmesini istediğini söyledi.

Bourdais’in adı kış döneminde Renault ile anılmıştı ancak Fransız pilot, böyle bir görüşmenin asla olmadığını söyledi.


Yorumlar

  1. gercekten yazik oldu. sezonunu tamamlamasina bile izin vermediler bourdais'nin… nasil kovuldugunu ise duydugumuz haberlere gore az-cok biliyoruz.

    onun icin italya ve belcika gp'leri donum noktasi oldu. italya gp'sinde cok sanssizdi. startta kaldi :S

    belcika gp'de ise son turda basta alonso ve heidfeld olmak uzere pilotlara gecildi. yoksa son 1-2 turda 4. olarak gidiyordu.

    http://www.youtube.com/watch?v=olUlAHC3hRI

    keza ilk yarisi olan 2008 avustralya gp'sinde de ayni sekilde 4. luge giderken motorda sorun yasamisti ona ragmen klasmanda 7. sirayi alarak puan aldi.

    acikcasi ben jaime alguersuari'ye sirf sebastien bourdais'in kovulmasina neden oldugu icin giciktim… gerci simdi de cok sevmiyorum ama :))))

    bir de vettel, toro rosso takiminin beklentilerini yukseltince gonderildi adam. 2009'da da caylak buemi'ye gecildi ama ben sezonun sonlarinda toparlayacagini dusunuyordum. ki vettel bile 2008 sezonunun basinda parlak bir performans gosterememisti monaco haric ama str'nin performansi yukselince o da iyi isler cikarmaya baslamisti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir