Domenicali "Yaklaşımda Değişiklik Olmayacak"

yazar:

kategori:

Ferrari’nin yeni takım patronu Stefano Domenicali Formula 1’e yaklaşımında değişim olmayacağını ve Ferrari’nin başarılı olması için çok büyük yıldızlara ihtiyacı olmadığını söyledi.

Domenicali bu görevi CEO olan Jean Todt’tan devralıyor ve yeni görevinde karşılaşacağı zorlukların farkında.

Ancak Domenicali kendisini bu göreve getiren yaklaşımında değişiklik olmayacağını söyledi.

Domenicali "Şu ana kadar bu görevi büyük mücadeleci buldum. Sorumluluk hissediyorum ve Scuderia Ferrari Marlboro’nun takım sorumlusu olduğumun farkındayım ve bu özel bir şey."

"Ancak takım içerisinde daha önceki görevlerime olan yaklaşımlarımımı değiştirmemeye çalışıyorum: Bu çok fazla kararlılık ve detaylara ve insanlara daha fazla dikkat anlamına geliyor."

"Çalıştığım insanları çok iyi tanıyorum ve onlara güvenebileceğimi biliyorum. En önemlisi ise biz bir takımız. Yıldız yok ve yıldızlara ihtiyacımız yok."

"Takımımızdan övgüyle bahsediliyor ve bu bizim güçlü yanlarımızdan birisi ve bunu devam ettirmemiz gerekiyor. Doğru insanların doğru konumda olduğundan emin olmam gerekiyor. Böylece en iyi şekilde çalışabilirler."

"Amacım basitçe en iyi işi yapmak. Tamamen buna odaklandım. İyi sonuçlar almak istiyorum. Büyük sorumluluk sahibiyim çünkü patronum – Jean Todt hâlâ benim patronum- benim için kolay olmayacak çok fazla şey başardı."

"Kesinlikle ondan tavsiyelerde bulunmasını isteyeceğim. Kimseden, özellikle Jean Todt gibi büyük deneyime sahip birisinden birşey dinlemek istemiyorum diyecek kadar kibirli birisi değilim."

"Onunla bir çok konuyu konuşacağım ve eğer ihtiyacım olursa ondan tavsiyelerde bulunmasını istemekten utanmayacağım. Bu takımın güçlülüğüdür, zayıflığı değil." dedi.

Domenicali ayrıca Raikkonen’in şampiyonluğuna rağmen Felipe Massa’ya farklı davranmayacağını söyledi.

Domenicali "Pilotlar söz konusu olduğunda Raikkonen’in şampiyon olması pilotlarımıza yaklaşımı değiştirmeyecek. Pilotlarımız gerçekten mükemmel ve onlarla beraber olduğumuz için mutluyuz. Her ikisi de çok profesyonel ve farklı kişiler."

"Ancak oldukça açık kurallarımız var ve ikisi de aynı fırsatlara sahip olarak yarışa başlayacak. Pist üzerinde olanlar kimin hızlı olduğunu gösterecek." dedi.


Yorumlar

  1. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    domenicali süper konuşmuş. işte takım ruhu!! /////SCUDERIA FERRARI/////

  2. Nedim_Ozgur Derinbay avatarı
    Nedim_Ozgur Derinbay

    Go FERRARİ Go :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir