Red Bull, Webber'le Anlaşmaya Hazır

yazar:

kategori:

Son 2 yarışta aldığı üstün galibiyetlerin ardından Mark Webber, bir anda pilot pazarında kilit isimlerden birisi haline geldi.

Red Bull’un Motor Sporları Danışmanı Helmut Marko, Webber’in bu galibiyetlerinin gelecek seneki maaş teklifi konusunda fark yapacağını söylemişti.

Türkiye yarışı öncesinde konuşan takım patronu Christian Horner ise “Eğer anlaşmayı uzatma konusunda masaya oturursak, oldukça kısa bir görüşme olur.” diyerek Webber’i takımda tutmak istediklerini belirtti.


Yorumlar

  1. Büyük hata. Bu adamı ve Vettel i büyütmeyin bu kadar. Tamam iyiler ama seneye Kubica gibi bir adam varken ve Kimi boştayken acale karar vermeyin!

  2. burak bocek avatarı

    İnşallah imzalarlar.Görüntü bu yönde bu kadar iyi gidiyorken bırakmazlar Webber'i.Doğal olarak Ferrari için 1 aday düşmüş olucak.Kubica da anlaşma imzalarsa yazın yani ksıa süre içerisinde tüm söylentiler diner umarım bizde mevcut pilotlarımızla devam ederiz.Kimi için ve tüm pilotlar için hayırlısı olsun tabi.Yoksa kimsenin ayrıcalığı yok

  3. Gökhan Eroglu avatarı
    Gökhan Eroglu

    redbull hemen gaza gelmiş görünüyor… daha çok yarış var

  4. Kimi için hayırlısı ne ise o olsun. zaten bir gün gelecek buradaki pilotlarda yarışmayacak ha belli bir süre önce ha belli bir süre sonra. insan cüzi iradesiyle ister. herşeyi yaratan yapan eden Allahtır. O isterse olur istemezse olmaz. sadece insanın istemesiyle olmuyor. Allah atasıyla kadere müdahele eder istediği zaman…herşeyin hayırlısını istemek lazım. webber içinde hamilton içinde alonso içinde velhasıl bütün pilotlar içinde hayırlısı ne ise o olsun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir