Tost “Kvyat 2017’de Şampiyonluk Mücadelesine Hazır Olacak”

yazar:

kategori:

Toro Rosso’nun Takım Patronu Franz Tost, eski pilotları Daniil Kvyat’ın 2017 Formula 1 sezonunda galibiyet ve şampiyonluk mücadelesi verebilecek duruma geleceğini düşünüyor.

2014’te Toro Rosso ile Formula 1’e hızlı giriş yapan Kvyat bir senenin ardından Red Bull’da Vettel’in yerine geçme şansını yakaladı.

Tost “Üst düzey bir takımda patron olsaydım onu 2017 için hemen alırdım. Çünkü 2017’de o yarış kazanabilecek ve şampiyonluk mücadelesi vermeye hazır olacak durumda olacak. Buna ikna oldum.”

“Yarış kazanmak ve şampiyon olmak için gerekli her şeye sahip. GP3’te olduğu gibi. Orada da sezon sonunda yarışlar kazanıp şampiyon oldu. Orada sezon ortasından itibaren her şey açıksa daha zor oluyor.”

“Her şeyi bir araya getirdi ve zihinsel açıdan bunu yapacak kadar güçlü.”

“Ve Formula 1’de de bunu yapabileceğine ikna oldum.” dedi.

 

 


Yorumlar

“Tost “Kvyat 2017’de Şampiyonluk Mücadelesine Hazır Olacak”” için 5 yanıt

  1. Kyvat sampiyon falan olamaz riccardo cok cok daha yetenekli bir pilot alttanda 2 pilot geliyor.

  2. Tost diyorsa vardır bir bildiği bence de yetenekli bir pilot ama bu motor kuralları olduğu sürece red bull ona kazanabilecek araç verebilir mi orası muamma bir de alttan verstappen gibi bir pilot geliyor ikisi aynı takımda olmaz kanaatindeyim. Tabi ric ile sainzı da hafife almamak gerek ama ikisi bu sene takım arkadaşlarına mağlup olursa bir alt pilot seviyesine otomatikman düşerler. Yani kritik bir yıl kariyerleri için

    1. 4’ü de çok yetenekli pilotlar… Yazık oldu demeyiz hiçbirine umarım.

      1. Hayanto nasr ericson palmer gibi paralı pilotların yarıştığı bir yerde birirlerine yazık olacak zaten malesef gerçek bu

        1. birilerine*

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir