Massa "Ferrari'de Kalmak Harika Olur"

yazar:

kategori:

Sezon sonunda anlaşması bitecek olan Massa, gelen olumlu açıklamalara rağmen rahat olmak için önce anlaşmanın imzalanması gerektiğini söyledi.

Massa “Biraz beklememiz gerekecek. Tabiki burada kalmak istiyorum. Burası çalışmayı sevdiğim bir yer.”

Bana çok saygı gösteriyorlar. Bu yüzden devam etmek harika olur.” dedi.

2001’den beri Ferrari ile bağlantısı olan Massa, geride kalan kötü yarışların ardından durumu düzeltebilecek yeteneğe sahip olduğuna inanıyor.

Massa “Ben sürüşüme ve kendime güveniyorum. Neler yapabileceğimi biliyorum. Bu nedenle en iyiye ulaşmak için takımla sürekli çalışıyorum ve gelişmemin gerektiği noktaları geliştirmeye çalışıyorum.” dedi.

Türkiye yarışı hakkında konuşan Massa “Burası yarışmayı sevdiğim bir yer. Burası harika bir pist, burada kendimi muhteşem hissediyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    Vettel gibi onunda aracında bulunamayan bir sorun olabilir. Yoksa Alonsodan bu kadar da yavaş olamaz.
    Ama öyle bir sorun bulunamazsa, bu Domenicallinin açıklaması hiç bağlayıcı olmaz. Kimi-Alonso konusunda iki hafta içinde nasıl durumun tersine döndüğünü unutmamak lazım.

  2. tifosi_sercan  avatarı
    tifosi_sercan

    Her pilotun iyi ve kötü zamanları olacak elbette. F1'de son yarış ne kadar hızlıysanız o kadar hızlısınızdır. Felipe önümüzdeki yarışlarda eski performansını yakalarsa, kalmaması için sebep yok…

  3. burak bocek avatarı

    Elbette nazlanmalar olucak Felipe boşver seninde gönlünü alıcaz bir şekilde:) İnşallah kısa zamanda haber gelir ve sitede atıp tutanlar laflarını yemek zorunda kalırlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir