Bottas: Artık Sadece Marul Yiyorum!

yazar:

kategori:

Valtteri Bottas da yeni Formula 1’deki kilo probleminden yakındı.

Formula 1’de yeni araçların daha ağır olması sebebiyle uzun boylu ve özellikle ağır sürücüler takım için dezavantaj durumundalar.

Sainz daha önce yaptığı açıklamada sezon öncesinde kilo vermek zorunda kaldığını açıklamıştı.

MTV’ye konuşan Bottas “Artık düz marul yiyorum! 2014 kilo konusundaki en zor yılımdı. Durum o kadar kötü değil. Ancak vücudum için iyi bir kiloda olduğumu söyleyemem”


“Uzun bir sezon var ve sınırın altına düşmenin hiçbir mantığı yok. Yani şimdi salatadan farklı şeyler yiyebilirim!” dedi.


Yorumlar

“Bottas: Artık Sadece Marul Yiyorum!” için 6 yanıt

  1. Ne güzel demir vitamini alıyorsun işte şikayet ettiğin şeye bak.

  2. Kusura bakma ama şikayet edeceksen başka iş bul kendine. Aktörler her film için kilo alıp verirler, jokeyler sürekli zayıf olurlar, sumo güreşçileri de sürekli kilo alırlar. Mesleğine göre vücut kondisyonun olacak. İstersen serumla beslen ama şikayet etme.

    1. Oyunculukla, profesyonel sporculuk arasında gram alaka yok.

      Daha önce de yazdım bu adamların hiç biri yağlı göbekli adamlar değil. O yüzden kilo verdikleri zaman çoğunlukla kastan veriyorlar. Kısa boylu 65 kilo birinin kas oranıyla uzun boylu 65 kilo birinin kas oranı aynı olmaz ve uzun boylu pilotlar için bu ciddi verim kaybına neden olur. Herkesin boyuna göre ideal kilosu vardır ve sen bu sınırın altına inersen vücuttan istediğin gibi verim elde edemezsin.

      Ayrıca oyuncular kilo verdiklerinde F1 gibi üstün vücut performansı gerektiren bir efor sarf etmezler. Sadece F1 değil bütün profesyonel sporcular vücudundan en ideal verimi nasıl alacaklarsa ona göre vücudunu şekle sokmalıdır. Ama sen sırf araca sığabilmek ya da aracın ağırlığını azaltmak için sınırın altına inersen bu uzun boylu pilotlar için büyük haksızlık olur ve oluyor da.

      1. Bir şey daha ekliyim. Jokeyler zayıf olurlar ama istersen boylarına da bir bak.

  3. Milyonlar kazan ama muhabbet kuşu gibi yaşa. Vay be. 😀

    1. Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa avatarı
      Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa

      Helal yorum on numara. Bilerek mi yazdın yoksa öyle tesadüf eseri mi! Saygılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir