Button: Formula 1 On Saniye Gelişmeli

yazar:

kategori:

Jenson Button’a göre Formula 1 yeni kurallar ile birlikte 10 saniye daha hızlı olmalı. Formula 1’de 2017 yılından itibaren daha fazla downforce’a sahip araçlar ve daha büyük lastikler olacak. Bu sayede daha heyecanlı bir sezon bekleniyor.

Button “Araçlar daha sesli olmalı. V6’yı çok sevmiyorum. Gerçek ses V8 ve V10’ların sesidir”

“Lastiklerde daha fazla mekanik tutuş olmalı. Hepimiz lastik aşınmasının mücadeleyi attırdığını biliyoruz ancak araçlarda yol tutuş neredeyse hiç yok”

“Formula 1 büyük bir sıçrama yapmalı. Belki yedi, sekiz ve hatta on saniye daha hızlı olmalı.”

“Öndeki araçları takip edebilmek için daha çok yol tutuş görmek istiyoruz. Umarım tüm bunları gelecek yıl görebiliriz” dedi.


Yorumlar

“Button: Formula 1 On Saniye Gelişmeli” için 4 yanıt

  1. MARLon BROndo avatarı
    MARLon BROndo

    her kelimesi doğru. açıkçası bende v6 motorlarından nefret ediyorum ve vettel’in değimiyle ”b..k gibi” buluyorum ama artık v6 motorlarına geçildi ve onunla 2 sezon bitirildi yani o yola çoktan girdik artık ama bundan sonra düşünülmesi gereken tek konu 2004 SEZONUNU YENİ ÇAĞLARA NASIL UYDURABİLİRİZ.

  2. Blitzen Benz(Eski Anthrax) avatarı
    Blitzen Benz(Eski Anthrax)

    Aslında yakıt akış ve devir limitini kaldırıp ERS’yi tamamen çıkarsalar aracın kullanımı bayağı zorlaşırdı.Şu anda arkadaki elektronik frenler patinaj kontrolü gibi çalışıyor.

  3. cumhur yanılmaz avatarı
    cumhur yanılmaz

    İşi bilen pilotlar, aslında F1 için çıkış yolunu da gösteriyor.

  4. Eleştirmeye devam. Ben eski pilotlardan daha sert ve sporu yerden yere vuran açıklamalar bekliyorum. Alonso’nun haberine de yazdım. Şöyle toplanıp bir şeyler yapsanız güzel olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir