Hamilton “Alonso’ya Karşı Kanıtlamam Gereken Bir Şey Yok”

Lewis Hamilton, eski takım arkadaşı Fernando Alonso ile tekrar takım arkadaşı olmaları halinde ona karşı kanıtlaması gereken bir şeyin olmadığını söyledi.

2007’de bu iki sürücü McLaren’de takım arkadaşı olmuştu. Alonso o sene çifte dünya şampiyonu ünvanına sahipken Hamilton çaylak olarak takımdaydı ve birlikte şampiyonluk mücadelesi verdiler.

Mercedes’te Alonso ile tekrar takım arkadaşı olmaları halinde ne düşüneceğinin sorulması üzerine Hamilton “Kime karşı yarıştığımı önemsemiyorum. Burada olanlardan mutluyum. Onunla daha önce de aynı araçla yarıştık ve sonuçları aldık. Daha kanıtlamamız gereken bir şey olduğunu düşünmüyorum.” dedi.

2007’de Hamilton ve Alonso aynı puanda sezonu tamamladılar ancak Hamilton galibiyet ve podyum sayısının fazlalığı ile önde yer aldı.


Yorumlar

“Hamilton “Alonso’ya Karşı Kanıtlamam Gereken Bir Şey Yok”” için 71 yanıt

  1. Cansınım Batın avatarı
    Cansınım Batın

    En hızlı araçla şampiyon olmak kolay, kanıtlaman gereken bir şey var kavruk oğlan.

  2. Saf Alonso da karşısındakini gerçekten bişey bilmez çaylak zannetti.Bouiller bir konuşmasında Hamiltonun F1 e girmeden hemen önce F1 aracı ve bridgestone lastikleri ile 30.000 mil test yaptığını söylemişti.Bu mesafe birkaç sezon anlamına gelir.Herkesi kendi gibi michelinden başka lastik bilmez ve yaz arasını maldivlerde geçirir zannetti. Ah Alonso Ah.Oysa ki elin oğlu 30.000 mil katetmiş..

  3. Ben o sezonu çok iyi hatırlarım.. Daha ilk yarışta Ham’ın Alo’dan hızlı olduğu ortaya çıkmıştı. Rai Melbourne’u kazanırken 3. Ham da 2. Alo’yu zorluyordu, geçmesine izin vermediler ama takım kendisi de şaşırdı ne yapacaklarını bilemediler… Monaco’da da aynısı oldu 1 ve 2 giderken.. Takım Alo’ya istemeden de olsa 1. pilot muamelesi yapıyordu aslında.

    Ne zaman Alo takıma kazık attı o zaman işin rengi değişti işte. Alo da kazığı kendini tam insiyatifli 1. pilot gibi hissedemediğinden atmıştı. Kolladılar ondan sonra Ham’ı, doğrudur.

    1. Ha bugün bakınca keşke kollamasalardı.

      Alo McLaren’de patron gibi 1. pilot devam etseydi. Ham ayrılsaydı 2008, 2010 ve 2012’de şampiyon olurdu Alo McLaren’la.

      Aracın dayanıksızlığı kadar Ham’ın dengesizliğinden de çok puan kaçtı 2010 ve 2012’de.

      1. Blitzen Benz(Eski Anthrax) avatarı
        Blitzen Benz(Eski Anthrax)

        Adam takimi ispiyonladigi icin derisini yuzmek istiyorduk.Simdi buyuk beyaz umut oldu.
        Dunya cok garip bir yer oldu.

        1. Karakteri hala dandik hocam… McLaren’a gelmeden önce Renault’da da abuk subuk hareketi çoktu…

          Ama makina gibi puan topluyor, maksimumu alıyor adam. Yiğidi öldürüp hakkını verme gerek.

          2007 ve sonrasında istediği 1. pilotluk verilse McLaren şu an çok daha farklı bir pozisyonda olabilirdi.

          Ham’ı destekledik de ne oldu. Yediği kaba pisledi.

          Komple Ferrari aracı, hatta yeri geldiğinde 6 ya da 8 aracın kullandığı tüm Bridgestone lastikleri MSC’ye göre yapılmasına rağmen Barrichello’nun MSC’den hızlı olduğu yarışlar oldu.. Saf hız herşey değil, benim – nacizane – görüşlerim değişti bu konuda. Şampiyon olunması isteniyorsa, olacak baba gibi 1. pilot, etrafında da toplanmış takım. Vettel de Red Bull’da böyleydi.

          Piilotların tamamen özgür ve eşit olmasına rağmen rahatça şampiyon olan tek istisna MGP oldu herhalde, bir de 88-89 McLaren-Honda olabilir. Onların da dominasyonu çok ayrı seviyede…

          1. nazmiduman34 avatarı

            Güzel tespit olmuş, 2007 de mclaren pilot rekabeti yüzünden pilotlar şampiyonluğunu kaybetti ama ben yinede mclaren veya mercedes kültüründeki gibi şampiyonluğu kaçırma pahasına bile olsa pilotların savaşmasından yanayım. Bu tip sezonlarda mücadele, trajedi ve heyecan garantisi var. 2000-2004 yıllarında ferrari fanları hariç f1 takipçilerinin çoğu sıkıldı. Benzer şekilde 2010-2013 yıllarında da redbull fanları hariç f1 takipçilerinin çoğu sıkıldı.

  4. SchumacherAlonso avatarı
    SchumacherAlonso

    Arkadaşlar ben ALO ve Ham arasında sadece podyum ve galibiyet kıyaslaması yaptım kim daha çok ikinci olmuş onu karsilastirmadim bu bir.İkinci olarak Haberde Hamilton un podyum ve galibiyet sayısı fazla diyor bu bir yalan Alonso: 4 galibiyet 4 ikincilik 4 üçüncülük 12 podyum yapar.Hamilton: 4 galibiyet 5 ikincilik 3 üçüncülük 12 podyum yapar ben ikisi arasında sadece galibiyet ve podyum sayısını karsilastirdim Son olarak başkalarının yazmadığı birseyi yazıp gösterip o kişiyi eleştirmek büyük saygısızlıktır şimdi herkese güle güle…

  5. 3 dünya şampiyonluğuna

    2 dünya şampiyonluğu

    Gel bakalım birazda sen ikinci pilot ol Hamiltpn sıralamada tokat manyağı yapsın.

    Sezonun ortasında güneşlenme banyolarına başlarsın. Hamiltonda Rihannalarla gecelere akar 🙂

    1. Mantığa bak. Vettel’in de 4 dünya şampiyonluğu var o zaman o da Hamilton’dan iyi ? Kara oğlan mental olarak çökük durumda o ancak başka bir şeyi tokatlar 🙂 Alonso şampiyonluğa hala aç. Gelirse ayarı verir öyle gider.

    2. SchumacherAlonso avatarı
      SchumacherAlonso

      Merak etme bu sefer takım arkadaşı olurlarsa hamido galibiyet göremez ☺

    3. MARLon BROndo avatarı
      MARLon BROndo

      2010-2012 yıllarında red bull’u çok rahat zorlayabilen mclaren-mercedes ile hamilton 1 kere bile ilk üçe girememişken, alonso ferrari tarihinin en rezalet araçlarıyla 3 kere sezonu 2. bitirip 2 kere şampiyonluğu son yarışa taşımayı başarmıştı. HATTA İDDİA EDİYORUM 2012’DE AYRTON SENNA O REZALET FERRARİ F2012 KOLTUĞUNDA OTURSA ALONSO’DAN DAHA BAŞARILI OLAMAZ.

      FERNANDO ALONSO ;

      ROSBERG GİBİ VASATIN ALTINDA BİR PİLOTA KARŞI DEĞİL, KOSKOCA MİCHAEL SCHUMACHER VE EN FORMDA DÖNEMİNDE Kİ RAİKKÖNEN’E KARŞI ŞAMPİYONLUK KAZANMIŞTIR.

      1. nazmiduman34 avatarı

        2010 yılında ilk yarışı kazanan ferriydi, sezona galibiyetle başlayan araç iyi bir araçtır ve o sezon şampiyon olan da genelde ilk yarışı kazanan olur.

        2012 yılında ilk 7 yarışı 7 farklı pilotun kazandığınız alonsonun 2-8-10 yarışları kazandığı dikkate alınırsa gayet iyi bir araç olduğunu gösterir.

  6. 2007 de benim için en önemli anlardan biri Alansoyla Massanın tartışması. Alo ne geçmişti. Arkadaşlar yeri hatırlıyamadı. Almanyamı., Macaristanmıydı?

    1. Almanya Nurburgring

    2. Fernando Alonso 05-06 avatarı
      Fernando Alonso 05-06

      2007 Nurburrgring 😉

      1. Teşekkürler

  7. SchumacherAlonso avatarı
    SchumacherAlonso

    Lewis hamiltonun Fernando alonsodan puan eşitliğine rağmen üstte yer almasının sebebi son yarisa Alodan daha fazla puanla gelmesiydi.O yüzden Hamilton puan tablosunda daha üstte Ayrıca o sezon aldıkları galibiyet ve podyum sayısı eşit sadece Hamilton pole sayısında Alonsodan 4 fazla. Bence buna rağmen Alonun iyi bir iş çıkarttığını unutmayalım Evet çifte dünya sampinonu olarak geldi Mclarene ama Ron Dennis küçüklüğünden beri MERCEDES destekli olan Hamiltonun tarafını tuttu sezon boyunca hep lewise önem verdiler Aloya ve lewise eşit muamele yapsalardı eğer sene sonunda ALO şampiyon olacaktı Böyle oluncada Mercedes prestij kaybı yaşayacaktı ha bu arada hamiltonda çaylak sezonunda iyi bir is yaptı ama takım arkasında olunca bile Aloyu yenemedi hatırlatmak istedim

    1. Hamiltonun tarafını mı tuttu? Adamım Lewis Mclaren’e 2. adam statüsünde geldi. Alonso baktı yeniliyor zırlamaya başladı. Macaristan mıydı o pitte Hamiltonu beklettiği bi olay vardı. Ondan sonra Ron çıldırdı zaten. Sonra da ipler iyice koptu ama hiçbir zaman Hamilton’a bir ayrıcalık öncelik verilmedi hep aynı şartlarda yarıştılar. Söylesene McLaren Hamiltona şu önceliği verdi Alonsoyu çöpe attı diye. Hadi göster bir tane olay. Anca laf. Başka birşey yok sizde, çamur at izi kalıyor nasılsa. He bu Alonso kötü pilot mu demek tabiki değil. Benim için şu an pistte 4 safkan pilot var Hamilton Alonso Ricciardo ve hiç sevemedim ama bide Vettel. Gerisi de bu adamların yanında 2. pilot olacak adamlar.

      1. nazmiduman34 avatarı

        Mclarenin kalbi hamiltondan yanaydı ama eşitlik ilkesinden ödün vermedi. Son 4-5 yarıştı galiba padokta alonsonun avukatı da bulunuyordu, görevi de padokta gözlem yaparak alonsonun hakkını korumaktı.

  8. SchumacherAlonso avatarı
    SchumacherAlonso

    Haber yanlış sayın adminlerden haberin son cümlesini “tarafsiz” yazmasını istiyorum sitenin yöneticisi tarafsız olmadiktan sonra sitenin kullanıcılarından nasıl tarafsızlık bekleniliyor merak ediyorum dogrusu

    1. Allah önce bana akıl fikir sabır versin, ondan sonra da lazımsa sana versin.

      1. Valla kardeş hakikaten admin olmak zor iş. Allah kolaylık versin.

      2. Abdullah bey emeginize saygim sonsuz ve tarafliliginiz yada tarafsizliginiz hakkinda bir yorum yok ancak arkadas dogru soyluyor galibiyet ve podyum sayilari esit ikisininde 4 er galibiyet ve 12 ser podyumu var ancak ham in 5 2.lik 3 3.lugu var alo nun 4 2.lik 4 3.luk

        1. Haber yanlış falan değil arkadaşlar sonuçta ikinciliği daha fazla sıralama ona göre yapılmış fark etmedinizmi futbol da da böyle olmuyormu

    2. Hamilton and Alonso finished 2007 with the same amount of points but the Englishman – then a rookie – was classified ahead.

      Şikayetinizi haber kaynağı SkySport‘a iletin lütfen, bize değil.

      1. Cenkodocunko avatarı

        Ben cenk bu arada uyeligim 1 seneye yakim vardi ancak yeni kullanmaya basladim simdi sanirim yanlis anlasiliyoruz en azindan benim bir sikayetik yok ham in alonsodan onde bitirmesine de bir sey demedim diyorum ki ham onde bitirdi ama 2.ligi fazla oldugundan galibiyet veya podyum sayisi degil yazinin o kisminda bilgi hatasi var anlatmaya calistigim budur

  9. Alonso kötü arabayla da şampiyonluk kovalar. Tek farkınız bu. Sen şampiyonada ilk üçe giremezken Fernando kamyondan farksız Ferrari’siyle şampiyonluk kovalıyordu…

    1. kamyondan farksız ferrari 2010 yılı 2012 yılı kamyondu ferrari diyelim
      peki diğer üç yıl kamyon değilmiydi o üç yılda neredeydi alonso
      2012 yılı 2010 yılında ferrari değildi alonso kendi kaybetti

      1. aeroformula avatarı

        2010 ve 12 Ferrarilerini gridin en iyi arabaları zannetmiyorsunuz heralde. arkadaşın demek istediği onunla aynı yada benzer araçlara sahipken Fernando kadar zorlayamadığı bu kadar açık

  10. SchumacherAlonso avatarı
    SchumacherAlonso

    2007de aynı puanla sezonu noktaladılar ancak Hamilton galibiyet ve podyum fazlalığıyla öne çıktı Alonso: 4 galibiyet 12 podyum Hamilton: 4 galibiyet 12 podyum Haberde podyum ve galibiyet sayısında önde demiş ama podyum ve galibiyet sayısıda eşit inanmıyorsanız gidin araştırın önce düzgün haber yapacaksınız ki insanlar birseyleri yanlış anlamasın

    1. 1 tane 2.’lik fazlası vardı hamiltonun

    2. Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa avatarı
      Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa

      Ya kardeş Allah aşkına link at Senin kaynağın ne bak ben vikipediden baktım. Alonso 4 galibiyet 2 pole hamilton 4 galibiyet 6 pole yani şimdi çabuk özürdile sayfa adminlerinden utanmada yok sizde

      1. Birader sen niye herkese cevap verme peşindesin 😀 Hamilton mu görevlendirdi

        1. Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa avatarı
          Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa

          Bir sebebi yok can sıkıntısı ben alonsoyu sevmiyorum itici bir adam yoksa hamici değilim.onu da sevmem yani

      2. SchumacherAlonso avatarı
        SchumacherAlonso

        Fark ettiysen haber içeriğinde podyum ve galibiyet sayıları Hamilton önde demiş ama ikiside puanda olduğu gibi işit şimdi asıl sen özür dile benden ben zaten polleri yazmamıştım YAZDIKLARIMI nerenle okuyorsun merak ediyorum dogrusu

        1. Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa avatarı
          Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa

          Yaw ne dönek adamsın orda admin pole ile galibiyet aynı yazmış evet gördüm.ancak sıkıntı şu sen aklınca düzeltme yapacaktın ama sen de aynısını yazmışsın daha ne yazdığından haberin yok can sıkıyorsun başka bir olayın yok yani.çıkıp oraya poleleri farklı desen amenna ama sen öyle bir şey dedin mi demedin. Abdullah başta olmak üzere ben de dahil özür bekliyorum.

    3. Birader 2.’lik sayısı fazla Hamilton’ın. Neyi ispatlama peşindesin onu da anlamış değilim. Dennis’in nerede Hamilton’ı kayırdığını da açıkla bari.

  11. Şuan kime destekleyici yorum yapsam bilemedim biri desteklediğim pilot diğeri desteklediğim takımın pilotu 😀 Neyse ikinizde iyisiniz yeniden takım arkadaşı olsanız rekabet tavan yapar eminim.

  12. Mclaren Ingiliz Ham karsisinda acik acik Hamiltonu kolladi. Cikinda biriniz de bunu diyin be. Bir de adminlere tarafli dersiniz.once siz
    Kendinize bakin.gerci baktiginda su yorumcularin cogu o gun bebeydi
    Muhtemelen,ama iste kulakta
    Dolma atip tutuyor.canim yurdum
    Insani. Acin koca sezonu izleyin ondan sonra gidin sagda
    Solda yorum yapin. Sizin yuzunuzden alonso manyagi oldum ciktim. Saka gibi..

    1. Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa avatarı
      Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa

      Sen zaten manyaksın mustafa şimdi burda bize emotion yapma. Alonsoyu da savunmayı bırak.biz hamici değiliz sonuç ortada Adam çaylak pilota yenildi.biride ricardoyu söylemiş arkadaş ricardo vettelede takım arkadaşı oldu da bu adam torro Rosso da aracı sürmedi mi yaew ne kadar boş adam var. Sende dahilinde mustafa kızma ha Sen yazmışsın diye bende sana manyak dedim hakaret değil yani

      1. Çaylak pilota yenildi 107-107

        Nerede acaba?

        1. Pardon 109-109 Şampiyonluktan dolayı aklımda 107 kalmış.

          Ben puan farkı göremiyorum.109 109dan büyükse haklısın.

          1. Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa avatarı
            Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa

            Dalga geçmediğini varsayarak açıklama ihtiyacı duydum.Yarış kazanma bakımından aynılar 4 ancak pole pozisyonu bakımından hami alonsonum önünde o yüzden 109 109 dan büyük oluyor onun 9 u daha parlak.

            1. Bana göre olmuyor.

          2. Blitzen Benz(Eski Anthrax) avatarı
            Blitzen Benz(Eski Anthrax)

            Denklemden kimiyi çıkar kim şampiyon oluyor?
            http://www.f1fanatic.co.uk/2007/10/21/2007-championship-final-standings/
            *More second places than Fernando Alonso

            1. Sonuç olarak şampiyon olabildi mi?

              Hayır.Öyleyse siz bunu başarı olarak adlandırmaya devam edin.

              1. Blitzen Benz(Eski Anthrax) avatarı
                Blitzen Benz(Eski Anthrax)

                Konu yenmek değil mi?Sezonu kim ikinci sırada bitirmiştir.Kim üçüncü sırada bitirmiştir?
                Belki biraz futboldan anlarsın.Kim şampiyonlar liğine gidiyor?Kim Uefaya?
                Sahi senin Alonso gidince Ferrari bitecek söylemine ne oldu?Adam gitti gideli Ferrari’ye tur bindiremiyoruz.Tesadüfe bak gittiği takıma tur bindirmekten sıkıldık.Sahi geçen yıl toplam kaç tur yedi?
                Bide Mercedes’e geliyomuş.Bastır Şumi diye bağırmışlığım var.Balonso dediğimiz adam bizim takıma gelmişti bide.Hayat ne garip.

              2. Hamiltonu da burda gelmiş bizim hile ile şampiyonluk verilmiş takımın taraftarı koruyor işin diğer ilginç tarafı da bu.Ferrari tur yedi Meksika yarışında ama sen yarışları bile takip etmiyorsun ki tabi şimdi diyeceksin sorun falan vs.Sorun yaşamasa da o yarış her 2 Ferrari pilotu da tur yiyecekti.Farkeden hiçbir şey olmadı.Mclaren zaten 2 senedir kötüydü.Şimdi Alonso gitti diye ilk senesinde Mclarenden şampiyonluk mu bekliyorsun.Doğru üzgünüm Mclaren de Fiadan kurallarla ilgili önceden (2 yıl) bilgi alsa şampiyon olurdu haklısın.3 yıl şampiyon olan takımın taraftarından beklenmeyecek derecede özgüvenli yorumlar.Dikkat edin 2 sene sonra şampiyonluk hakkınız bittiğinde (veya seneye) apar topar kaçmayın bu spordan.Daha doğru dürüst geçmişi bile yok bu takımın.En azından Mc-Fer ve Williams ile karşılaştırdığımızda.Red bull neyse siz de o durumdasınız işte.

              3. Ayrıca 2.ve 3. aynı puanda ligi bitirince şu şu yenmiş mi diyorsun.Yoksa aralarındaki duruma mı bakıyorsun maçlara falan?

                Puan olarak geçmediği sürece yenmiş diyemezsin.Bu kadar basit.Bu arada Mclarenin sezon boyu Hamı desteklediğini unutmadık.

                Diğer nokta da şu iyi ki Brezilya son yarıştı Ham için.Yoksa kendisi o yarıştan sonra çökmüştü birkaç daha yarış olsa yenilecekti burda bunları da konuşamayacaktınız.

  13. nedense Alonso ve Hamilton mclaren yıllarındaki karşılaştırması haberlerinde aklıma hep Ron Dennis’in rakibimiz Alonso ve Ferrari demesi gelir.
    2. aklımada kalan ise Alonso’nun(mclaren adına yarışırken) japonya gp’de yarış dışı kaldığında Mclaren ekibindeki sevinç

    1. Benimde aklıma alonsonun hamiltonu bloke edişi geliyor macaristanda. Düşününce ron dennisin neden öyle dediğini anladım ve pit ekibinin sevinişini. Herhalde o açıklamadan ve sevinişten önce oluyor benim dediğim. Herhalde taslar simdi kafanda oturmuştur.

      1. Alonso o olayi gerceklestirmeden once ham in son siralama seansinda alonsonun hizli tur denemesinde oldugundan onu yavaslatmamasi ve yol vermesi soylenmesine ragmen yol vermeyip alonsonun turunu engellemesi nedense hep unutuluyor hep suclu alonso valla hayret!

      2. blokajın nedeni Hamilton’nun önceki anlaşmaya(sırayla son çıkma) uymaması ve takım emirlerine karşı gelmesiydii bunu ron’da eleştirdi(ya da öyle gözüktü)
        Kendi takımın bile sana düşmanken o kadar puan topluyorsan iyi iş yapmışsın demektir.

  14. Ve en ıyı aracla bu sefer takım arkadası olsunlarda bakalım alonso tecrube ile yener mutlaka

    1. Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa avatarı
      Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa

      Hayır şimdi sana demezler mü 2007 de hamiltonn mclaren aracını sürerken bu alonso Renault un aracını mı sürdü neyin tecrübesi la bu ayriyetten hamilton 9 yıldır bu sporda daha naptsın tecrübeden anladığın ne babalık demezler mi.derler hatta dediler.

    2. 2007 de adamın çaylak sezonuydu da yenemedi geçin bu işleri 😀

    3. Alonso o zaman tecrubeliydi simdi daha neyin tebrubesini kazanacak 2 dunya sampiyonlugu alarak gelmisti mclarene

    4. wertuy07 alem adamsın ne güldüm ya. Daha tecrübeliymiş ?? adam çaylakken yendi ya unuttum galiba ?☺?

      1. Hamilton Rosberg’le başa çıksın ilk önce.

      2. 14Sulonso (MP4-31) avatarı
        14Sulonso (MP4-31)

        Ricci ricci ricci ricci ricci 🙂
        4 kez dunya şampiyonunu ezdi gecti 🙂
        Hem de RedBull ile ilk yilinda.

        1. Emre Özhan avatarı

          Daniel ricciardo……4 kez dünya şampiyonu vettel in yanına korkmadan gelen ricciardo…… ne sezondu ama 2014.bahreyn-kanada-macaristan-belçika vet ile ric arasındaki farkın bariz görüldüğü yarışlardandı.hatta japonyada yağmurlu pistte herşey vettelin lehine oldugu halde ric ile arayı açamamıştı.

      3. haha yau her yıl insan hayattan birseyler ogrenıyorda ve f1 icinde gecerli tabıkı ayrıca alonso sampıyon olamasada kotu aracları surus yetenegı ıle rai massa ya gore ornegın daha ust sıralarda surebildi sabırı yıllar gectıkce ogrendı anlatabildiysem

        1. Onlarda anlama kapasitesi olmadığı için bunu anlamazlar.Alonso 2010dan itibaren kendine 2 kat tecrübe ve seviye kattı.

          1. Evet haklısın 🙂

  15. Alonso – Mercedes muhabbetleri çıkmaya başladığı ortalığa hayırlısı bakalım. Rosberg’i şutlama ihtimalleri var.

    1. Adamlar rahatça şampiyon oluyorlar neden Alonso’yu alıp takım içinde bir savaş çıkarsınlar. Wherlein’i alırlar, zaten yetiştiriyorlar. Şayet Ham ayrılırsa takımdan, o zaman Alonso’nun şansı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir