166 Tur Atan Sainz: Dayanıklılık Umut Verici

yazar:

kategori:

Toro Rosso’dan Carlos Sainz, güçlü günün ardından Toro Rosso’yu övdü.

Sainz bugün 166 tur attı ve günün hatta testlerin en çalışkan ismiydi.

Sainz “Benim ve takım için harika bir gün! Hiç kaza ve olay olmadı. Tam olarak programa uyduk ve bundan dolayı çok mutluyum”

“Araç her geçen gün daha rahat hale geliyor. Ve bugün gösterdiğim dayanıklı performans umut verici. 166 tur attık ve tek bir sorun dahi yoktu!” dedi.


Yorumlar

“166 Tur Atan Sainz: Dayanıklılık Umut Verici” için 9 yanıt

  1. 2016 ve 2015 motoru arasında büyük güç farkı yok fakat parçaların yerleşim planı farklı

  2. Demedi demeyin bu takim bu yil 3.olmaya yarisabilir force india ile beraber.

    1. Ferrari güncel motor verseydi bu dediğin olabilirdi. ilerleyen zamanlarda motor yüzünden geri düşebilirler. Hadi RBR a vermedin onu anladıkta Toro Rosso ya verselerdi yeni motoru güzel bir çekişme olurdu.

      1. Arkadaslar ferrari 2016 motorunu daha fazla uretemeyecegi icin toro rossoya mecburen 2015 motorunu verdi.

        1. bu hiç inandrıcı geliyor mu usta sana eger verseydi aynı motoru toro rossoya geçilmek var işin ucunda çünkü çok iyi şasi yapıyor adamlar.

          1. Mercedes bile ancak kendi fabrika takimi dahil 4 takima verebiliyor.ferrarinin sayisi 3.bence ferrarinin bahanesi gercekci.hem 2016 motorunu verse bile hangi takim musteri motoruyla fabrika takimini gecerki.bakti geciyo gibi olursa kisar motorunu olur biter ve yazılımılari da ayni olmaz zaten

            1. İşin orası hikaye. Teknolojinin bu kadar gelişmediği 90’larda bile antremanlara ayrı, sıralamaya ayrı, yarışa ayrı motor üretenler şu an mı üretemiyorlar. Mercedes bile, aman Redbull’a motor vermek zorunda kalmayayım diye Manor’u kabul etti.

      2. Toro Rosso’ya verseydi geçilme ihtimali bile olabilirdi adamlar çok iyi araç yapıyor 🙂

      3. yok ben yine yarısacaklarını düşünüyorum 3. takım olmak için çünkü 2015 in son güncel motorunu verdi ferrari yani aşırı bir beygir farkı olmucak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir