Alonso "Ferrari, Yarıştığım En İyi Takım"

yazar:

kategori:

Alonso’nun, sezon açılışından sonra aldığı sonuçlar kötüleşmesi sonucunda eleştiriler artmıştı ancak takım yetkilileri Alonso’yu destekleyici açıklamalarda bulundu.

Alonso “Bu takıma katılımım beklediğimden çok daha iyi oldu.”

“Performans ve Maranello’daki tesis bakımından çok büyük potansiyelleri var, belki de en iyi potansiyele sahipler. Takım içerisindeki atmosfer çok iyi.”

“Büyük bir aile gibi, herkesin Ferrari için çok büyük tutkusu var ve sadece Scuderia için çalışan işçi değiller. Onlar Scuderia’ya aşıklar.”

“Bu yarıştığım en iyi takım.” dedi.


Yorumlar

  1. sen ne biçim bi insansın ya…bu kadar karaktersiz bi pilot var mı yahu! hani McLaren'de yarışmak real madrid de oynamak gibi rüyaydı? kendi çenenin cezanı çekliyorsun efendi, daha iyi günlerin ferrari'de..McLaren'i mumla arasın; kral olurdun bizde kral!

  2. mert merter avatarı

    kimsenin ferariye bisey dedigi yok en eski takim F1 de fereri
    son 5 yilda 3 takim degistiren her gitdigi takima da yaristigim en iyi takim diyen birinin karakterine kim inanir bir arkadas yazmis sen isini yap diye,
    alonso ne cektiyse cenesinden cekti sussa daha cok sevilen pilot olur sanirim..

  3. Fernando Alonso nickli okuyucu artık ya şu uslubunu değiştir yoksa ben değiştirmesini iyi bilirim o yazdıgın nicki sana yutturrum artık fazla olmaya basladın Renault simülatörüne playstation demek kötüleme değilse senın zekan olmadıgına karar verıp daha fazla muhattap olmycam zaten

  4. adamlar burada 800 üncü yarışına çıkacak kötü takımın böyle bir geçmişi olabilirmi.tarışçılık adamların ruhlarında var.yanılıyor olabilirim ama ben ferrarinin hiç şöyle bir makam aracı olduğunu hatta 4 kapılı bir aracı olduğunu duymadım.genelde hep spor araç yapıyorlar.böyle bir takım illaki en iyisi olmak zorunda değilmi sizcede.

  5. romalı grosjanT

    Alonso eski Takımlarını kötülemiyor.
    Alonso yeni Takımını diğerLerine göre ÜsTün oLduğunu düşünüyor.

    Senin anLadığın Alonso'nun anLaTTığı değiL 😉

  6. 2007 Raikkonen'den bir açıklama:''Bütün zamanların en büyük takımının bir parçası olmak bir harika .Bu sene gerçekten F1 den şimdiye kadar almadığım zevki aldım.Ferrari ile şampiyonluk kazanmayı hayal ediyorum.Bahse girerim bu bütün pilotların hayalidir.''Yıllarca McLarenden sonra Ferrariye geçince bunları söyledi.Bilmeyenlere!!!

  7. Galatasaraylı bir futbolcunun Fenerbahce'ye geçip doğuştan fenerliydim abi ben zaten demesi gibi bişey olmus bu açıklama.Bu söyleyeceklerim kişisel algılanmasın Alonso'ya değil laflarım bütün pilotlara eski takımınızın ekmeğini yediniz şimdi ayrılınca orayı kötülemek hiç hoş bir davranış değil 2007 de Mclaren'a geçtiğinde play station dediği Renault similatörlerine 1 yıl sonra nasıl geri döndüğünü gördük Alonso'nun.Alonso büyük konusmayı seven birisi ve sanki hep orda kalacakmıs gıbı acıklamalar yapıyor bence bu acıklamaların zamanı ıcın cok erken emekli olduktan sonra bu acıklamaları yapması daha mantıklı olur açıkcası herkesin fikrine saygılıyım ama bu tür açıklamaları hos bulmuyorum bide iyi kavramı kişiden kişiye ve durumdan duruma da değişir ne ye göre iyi veya neye göre Alonso'nun taraftarlara şirin gözükme çabasını anlıyorum ama zamanlaması cok yanlıs

  8. Bu pilotların konuşması mecburi… araçlarından çıkan piotlar hemen muhabirlerin önüne çıkıyorlar.Şimdi bunu bile bile çok konuşuyorsun gibi saçmalıkları siz dile getirmeyin.Takıma moral vermek zorunda olan kişilerden biriside pilotdur.Bakın, Ferrari en az gelişen araç durumunda.RedBull en hızlı olmasına rağmen tıkır tıkır gelişiyor.Alonso , eleştiri yağmuruna başlasa işler iyice karışacak.Takım tek kanat çalışır ve onu motive etmek zorundasınız.

    Birde… Ferrari nin büyüklüğü hakkında endişesi olanlar birazcık tarihi kurcalasınlar.Senelerce McLaren i tuttum ama Ferrari nin büyüklüğünüde inkar etmedim.

  9. Fern4ndo-4LonSo avatarı
    Fern4ndo-4LonSo

    Bunada nokta denir Burak :))

  10. burak bocek avatarı

    Mclaren içinde aynısını der tabi çünkü o zaman Ferrariye gelmemişti daha.Şimdi Ferrari'de ve kimin daha iyi olduğunu anlamış olsa gerek;)

  11. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Bu sözü son beş yılda 3 takıma söyledi.Biraz kabak tadı verdi sanki.Hedefine vardığını unuttu sanırım.

  12. Ooooofffffffff be alonso sei birazcikta olsa seveyim diyorum sonucta ferraridesin diye ama yine ne yapip edip uyuz ediyorsun beni ya birak yag cekmeyi sadece isini yap senden kimse baska bir sey istemiyor yap isini al parani otur yerine ne cok konusuyorsun ya

  13. Fern4ndo-4LonSo avatarı
    Fern4ndo-4LonSo

    Doğruyu söylemiş.2007 de Ferrari'ye gelmesi gereken pilottu.Umarım bundan sonra çok uzun yıllar burada kalır başarılarla.

  14. ne demesini bekliyoruzki? muhtemelen soru sorulmuştur. oda cevap vermiştir.

  15. airmclaren Kimi avatarı
    airmclaren Kimi

    aynen öle mclarendede öleydii ama buda sanırım profösyonelliğin bir parçası

  16. mert merter avatarı

    McLaren icinde ayni demisti Alonso bu yarin baska takima gider baska bisey der gale pek almiyoruz.

  17. ama sen bizim yarıstıgımız en iyi pilotumuz degilsin… gerci susmayı ogrenmissin bu buyuk gelisme ama sezon sonunu bekleyecegim..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir