Sauber "Sonunda Doğru Yoldayız"

yazar:

kategori:

Japon sürücü Kamui Kobayashi, sıralamalarda son bölüme kalmayı başardı ancak buna rağmen zamanını geliştiremedi.

Monaco’daki sorunların ardından Sauber, sonuçtan gayet memnun.

Sauber “Performanslara bakarsak tekrar olmamız gereken yerde olduğumuz açık. Bu pilotlarımız ve takımımız için harika bir başarı.”

“Kamui’nin 2. bölümdeki 9.luğu harikaydı. Q2’de arkasında kim olduğuna bakarsak,  attığı o turdan gayet gurur duyabilir.” dedi.

Kobayashi de sonuçtan çok memnun olduğunu söyledi.

Kobayashi “3. kez son bölüme kaldığım için gerçekten mutluyum. Özellikle de Monaco’nun ardından bu takım için çok önemliydi.”

“Tekrar Barcelona’daki performansımıza ulaştık. Bugün, cumaya göre daha iyiydik. Bunda setup değişiklikleri ve koşulların değişmesi etkili oldu.”

“Q3’te daha fazla mücadele edemedim çünkü geride hepsini kullandığımız için temiz yumuşak lastik kalmamıştı. Ancak çok sıkı çalışıyoruz ve sonucunu aldık.” dedi.

Pedro De la Rosa “Genel olarak gelişim gösterdik. Aracın dengesi çok iyiydi. Sert lastiklerde en iyisiydi diyebilirim bu  yüzden yumuşak lastiklerden daha fazla yol tutuşu alamadım. Son turumun ise harika olmadığını söyleyebilirim.”

“Son sektörde biraz zaman kaybettim. Yarış için oldukça istikrarlı bir aracımız var. Antrenmanlardaki uzun sürüşlerimiz çok iyiydi.” dedi.


Yorumlar

  1. evet puan alması lazım. Onun için de tabi yarışı bitirmesi lazım. Sanırım 2 yarış bitirdiler sadece. Umarım Kobayashi yarışı tamamlar en azından. Neler yapacağını göremedik doğru düzgün. Arkasında Sutil ve Alonso var. Güzel çekişme olabilir.

  2. Sauber'in mutlaka puan alması lazım. Gelecekleri için hayati önem taşıyor bu puan meselesi…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir