Keyifli Button'dan Mclaren'e Övgüler

yazar:

kategori:

Yarışı takım arkadaşı Hamilton’un ardından 2. sırada tamamlayan ancak takım arkadaşıyla birincilik mücadelesinden de geri kalamayan Button, Mclaren’in performansının önümüzdeki yarışlar için cesaretverici olduğunu söyledi.

Button “Aracımızın performansı çok iyiydi ve Red Bull’larla mücadele edebilmek harika.”

“Bir çok kez onların kaybolup gittiklerini görmüştük.”

“Sonunda Lewis’le de mücadelemiz oldu. Her ikimiz de yakıt tasarrufu yapmaya çalışıyorduk ancak ne kadar yaptığınızı bilmek her zaman zor ve Lewis beni tekrar geçtiğinde bana yakıt tasarrufuna devam etmem söylendi. Ve son bölümün bayağı kritik olduğunu düşünüyorum.”

“Sonunda Lewis ile eğlenceli bir mücadele oldu. 1 ve 2. olduk bu yüzden takım bu hafta sonu elde ettiğimiz sonuçtan mutlu olmalı. Bir kaç hafta önce Red Bull’la mücadele edemeyeceğimizi söyleyebilirdiniz. Bu yüzden takımıma teşekkür etmeliyim.”

“Aracın performansı iyiydi. Red Bull’lar önümüzden gider gitmez daha da hızlandık. Eğlenceli ve iyi bir yarıştı.”

“Önde mücadele etmek çok hoş. Aracın olması gerektiği nokta burası bu yüzden tüm takım, aracı geliştirerek harika bir iş çıkardı. Artık Red Bull’a çok yakınız.” dedi.


Yorumlar

  1. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    bar honda da harika bir ücret alıp senelerce pistte dönmüş olan bu silik pilotun 2 senedir yaptıkları resmen fantastic job.

    lastik seçimlerinde inanılmaz doğru kararları, pamuksu sürüş sitili, ücret indirimine gidip takımını satmayıp şampiyon oluşu, şampiyon olmasına rağmen bir adam sonrasını görüp McLaren'e geçişi ve takım arkadaşları için bir katil olan hamilton la başa çıkabilmesi excellent work.

  2. Bravo Button harika bir iş çıkardın

    F1ilyoF1
    Lewis buttona surat yapmadı sadece kazanılan bu galibiyete pek sevinmedi bence redbulları pistte temiz bir şekilde geçip kazanmak istiyordu yarış bittikten sonra telsizden gayet sogukkanlı sakin bir şekilde konuşmasını yaptı,araçtan indikten sonra çoşkulu degıldı keza podyumda basın toplantısında agızı kulaklarında degıldı dikkat edersen.

  3. abdurrahman  yeşiloğlu avatarı
    abdurrahman yeşiloğlu

    button beklemediim kadar iyi sürüyo bu sene ve cidden sorun cıkarmayan bi yapısı varki hamiltonla müthiş ikili oldular.. hamiltonu idare etcek olgunluga sahip oldunu düsünürom artık.. gridin en kalite ikilisi olduklarını da soyleyeblrm..

  4. Lewis le Button 12. viraj da yanyana geldi 1. viraja kadar saolsunlar nefes alamadım sayelerinde.

    Yine de Lewis in surat yapması Button a ve Button ın özür diler gibi bir kaç defa ona sarılması güzeldi. Çünkü yanlış ve gereksiz bir haraket yaptı Button.

    Lewis de onun yerinde olsa aynısını (Zaten yaptı sayılır 2007 Monaco) yapardı. Fakat takımdan uyarı geldikten sonra olması çok yanlış birşey. Araları bozulmamıştır inşallah…

  5. button kalpten götürüyodun beni:) tebrikler şampiyon

  6. iyiki varsın BUTTON!
    mclaren seni almakla,seninde mclaren'e gelmekle ne kadar doğru bir karar aldığınızı her geçen yarış daha iyi anlıyoruz.
    umarım ikinizde bu takımdan emekli olursunuz.

  7. mert merter avatarı

    TEBRiKLER.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir