STR Yeni Aracını Türkiye'de Piste Çıkaracak

yazar:

kategori:

Scuderia Toro Rosso takımı 2008 aracını ilk kez önümüzdeki ay Barcelona testlerinde piste çıkaracak ve ilk yarışa Türkiye’de çıkaracak.

Takım yeni aracı Melbourne yetiştirecek kaynaklara sahip olmadığı için sezona geçen seneki araç STR2’nin geliştirilmiş versiyonu ile başlayacak.

Takım sezon başında zaten tanıdıkları bu araçtan fayda sağlayabileceğine inanıyor ve Teknik Direktör Giorgio Ascanelli STR3’ün hemen yetişmeyeceğini söyledi.

Ascanelli "Nisan ayının başında Barcelona’da bir aracı teste çıkarmayı ve Türkiye’de yarışa çıkartmayı umut ediyoruz bir sorun olmazsa."

"Ben büyük tabancaların sahip oldukları dayanıklılık sayesinde yarış tamamladıklarına inanıyorum. Dayanıklılık bakımından herşeyi yaptığımızı düşünüyorum ancak her testte daha hızlı gelişim gösterdiğimiz doğru."

"Biz elimizden gelenin en iyisini ocakta Barcelona’da yaptık. O zaman bir çoğundan daha hızlıydık. Ancak eğer 500,600 hatta 1000 kişilik güce sahipseniz ocak ortasından mart ortasına kadar  bir çok şey yaparsınız ancak biz bunu yapamayız. "

"Şu anda gridde 14., 15. sırada yer alacağımızı düşünüyorum ve umuyorum şerefimizle bunu başarırız." dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir