Amerika'da Pole Kenan Sofuoğlu'nun!

yazar:

kategori:

Antrenman turlarında en hızlı isim olamayan Kenan, pistin daha da iyileşmesiyle birlikte sıralamalarda ön plana çıktı ve geçen sene harika bir şekilde kazandığı Miller Sport’ta pole pozisyonunun sahibi oldu. Kenan, geçen sene son turuna 3. sırada girdiği bu pistte, 2 kişiyi geçerek galibiyeti kazanmıştı.

Kenan, bu başarı ile kariyerinin 10. Supersport pole pozisyonunu elde etmiş oldu. Kenan’ın 1.51.281 derecesi de yeni pist rekoru olmuş oldu.

Kenan bu şekilde, 2. sırada yer alan Augene Laverty’i de geride bırakarak bu akşamki yarış öncesinde psikolojik savaşı kazanmış oldu.

Şampiyonada 3. sırada bulunan Juan Lascorz, Miller’de 3. sırada kalırken onu takım arkadaşı Katsuaki Fujiwara takip etti.

Yarış bu akşam saat 22:30’da.


Yorumlar

  1. SAÇMALIK BÖYLE BİR ŞEY OLAMAZ YA BAKIYORUM TÜRK KANALLARINA HİÇBİRİ YAYINLAMIYOR EUROSPORTA BAKIYORUM ODA YAYINLAMIYOR :s:s ,YAYAINLAYAN BİR YER VAR MIYDI???

  2. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Kenan Yarisi 1.cilikle Bitirdi (:
    "1.51.702" Derecesi =) Genel Klasmanda
    142 puan Sofuoğlu
    Laverty 136 puan
    Lascorz da 128 puanda

  3. Geçen seneki yarış neydi be öyle hadi aslan Kenanın senden süper bir yarış bekliyorum artık kazan burayı ya :PPPPPppp

  4. Senna gibisin tek turda üzerine yok ama yarış temposunda bizi üzen sorunlar yaşıyosun Bu sorunları en kısa sürede gidermen ve bizi yıl sonunda sevindirmen dileğiyle başarılar…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir