1994 San Marino GP: Michael Schumacher


Yorumlar

“1994 San Marino GP: Michael Schumacher” için 7 yanıt

  1. Öyle bir hafta sonunda yaşananların ardından pilotlardan ziyade organizatörler durumu daha iyi idare etmeliydi.

    1. hatta az önce bir yazı okudum. İtalya kanunlarına göre yarış hafta sonunda bir pilot ölürse, normalde yarış yapılması yasakmış. (İlginç bir kanun)

      Ancak FIA, Ratzenberger’in pist üstünde değil hastanede öldüğünü savunarak yarışın yapılmasına karar vermiş… Halbuki doktorlar Ratzenberger’in kazadan hemen sonra öldüğünü açıklamışlar.

      Ne kadar doğru bilemedim ama ilginç bir olay.

  2. Nasıl da sevinmiş diyenler Hakkinen’in de kupayı havaya kaldırıp sevindiğini göremeyecek kadar körler veya bilerek görmemezlikten geliyorlar. Schumi’de orada çiftetelli oynamak istemiyor elbette, ama milyonların önünde bir gülücük atması şart gibi bir şey sanırım.

    2007 Kanada’da da Lewis nasıl coşmuştu ama? Kubica kefeni yırttığı için mi sevindi? Pilotlar hiç olmazsa memnuniyetlerini idade etmek zorundalar, GP zaferi çok zor kazanılıyor. Ben burada sadece Michael’ın galibiyet karşısındaki hoşnutluğunu görüyorum. İki pilota mezar olmuş bir haftasonunda sevinecek kadar yüzsüz bir insan değildir kendisi.

    1. Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa avatarı
      Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa

      Ölüm döşeğinde olan biri hakkında sanal alemde de olsa kimliğim gizlide olsa böyle konuşmam.sen de beni tanımadığından böyle talihsiz bir.yazı yazmışsın. Ayriyetten ben resimde gördüğümü söyledim,detayları sizden öğrendim.birinin ölüm haberini duyup böyle sevinecek birisi olup olmadığını da bilemem senin gibi.saygılar

  3. Mc1aren-HAM1LTON avatarı
    Mc1aren-HAM1LTON

    Burda sennanın ölümünden haberi yok muhtemelen ama yinede aynı haftasonu Ratzenberger ölmüş, Barichello agır bir kaza yapmış. Sennanın durumu da çok ağır belliki helikopterle hastaneye gittiğine göre. Bu kadar sevinmesi abes olmuş gerçekten

  4. Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa avatarı
    Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa

    Nasıl da sevinmiş. Gözlerünün içi gülüyor.

    1. OUTLAW RIDER™ avatarı
      OUTLAW RIDER™

      pek sevinilecek bir hafta sonu olmamıştı aslında

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir