Honda Avustralya’ya ‘Daha Güçlü’ Yazılımlar ile Gelecek

yazar:

kategori:

McLaren Honda, Avustralya GP için daha güçlü motor yazılımları planlıyor.

McLaren Honda geçen yıl en çok yarış dışı kalan takım olmuş ve aynı zamanda Manor’dan sonra en yavaş ikinci takım konumunda yer almıştı.

Bu yıl ise hedefler düzenli olarak puan savaşı vermek.

Eric Boullier “Avustralya için daha güçlü bir yazılım planımız var” dedi.

Ancak Mika Salo, Honda’nın gelişim kaydettiğinden emin değil.

Salo “Honda’nın ilk sezonu tamamne korkunçtu. Kış testlerinde gelişim kaydettiklerini gösterdiler. Ancak bu yeterli olacak mı? Söylemesi zor ama daha fazla iyileşmeleri gerekebilir” dedi.


Yorumlar

“Honda Avustralya’ya ‘Daha Güçlü’ Yazılımlar ile Gelecek” için 13 yanıt

  1. Batuhan #JB17 avatarı
    Batuhan #JB17

    Demek ki vanayı açmak işe yaramadı, makineyi chipleyecekler 😀

  2. Eğer Honda 1.5 saniyenin üzerinde fark yiyorsa kapatsınlar gitsinler.Demek ki hiç iş yapmamışlar demektir.Zaten geçen sene 2 saniye civarıydı fark.

  3. Tahminimce 1.7-2 sn civarında gerideyiz. Sezon için gelişimimiz iyi olursa orta grupta bol bol puan mücadelesi verebiliriz ama şu an son gruba yakın olduğumuzu düşünüyorum.

    1. 1.7-2 sn ne demek bildigin sacmalamissin. F1 deki zaman araliklarini ogrenmeni tavsiye ederim. Yorum yazmak icin yazma. 2 sn fark varsa honda hic gelismemis demektir zaten

      1. Bak sana basitçe anlatayım. Monako, Singapur gibi pistlerde liderle tek tur farkı 1.7 saniyeye kadar inebilirken Monza, Spa gibi pistlerde 2 saniye civarında olabilir diyorum. Testlerdeki tur sürelerini incelersen görürsün. Honda çalışıyorsa Mercedes’te çalışıyor. Farkı eritsinler diye beklemezler herhalde değil mi ? 😉

        1. Monaco da 1.7 den çok daha az olur fark. Hem pistin kısa olması hem de motor gücüne ihtiyaç duymamasında dolayı tur başına 1 sn den az olur bence yarışta. Ancak Spa gibi uzun ve düzlüklü pistlerde çok net 1.5 sn den fazla olabilir fark. Ancak Bu pistlere süre olarak baya yarış var McLaren iyi bir gelişim ile bu pistlerde ki farkı da 1 sn civarına indirirse tabi çok iyi olur.

  4. mustafa aydınalp avatarı
    mustafa aydınalp

    vanayı ne kadar açarsan aç borunun çapı ne kadarsa su o kadar akar bu honda bu yılıda yicek yok yazılım yapacaklarmış yok arabanın yüzde ellisi değişecekmiş bu yine hata yaptıklarının itirafı aslında hatalarımızı düzelmeye çalışıcaz diyolar kazanmak dışında hiçbir sonuç mclaren için başarı sayılamaz 5. yada 6. olup geçen yıla göre geliştik diyeceksiniz taraftarları mutlu edeceğiz mi sanıyosunuz

  5. FA 14Sulonso avatarı

    Vana açılsın. 😀

    Açıl vana açıl. 😀

    1. Vananin kapali oldugunu pek dusunmuyorum

    2. Yav şu japonlar belki iyi bir iş yapmıştır da rbr,williams la savaşırız be 😀

      1. FA 14Sulonso avatarı

        En iyi şeyler her zaman japon malıdır. 😀 Er ya da geç bu böyle olacak. 😀

        1. Japonlar bermuda şeytan üçgeni gibi Almanya,İtalya ve fransa’nın arasında kalmışlar. 🙂

  6. [FORJUSTICE]^Wait us Melbourne #ForzaFERRARİ avatarı
    [FORJUSTICE]^Wait us Melbourne #ForzaFERRARİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir