Hulkenberg “Force India, Williams ile Savaşabilir”

yazar:

kategori:

Nico Hulkenberg, Force India’nın 2016 Formula 1 sezonunda Red Bull ve Toro Rosso’yla mücadele etmesinin yanında Williams’la da mücadele edebileceğini düşünüyor.

Williams gibi Mercedes motoru kullanan Force India, geçen sene ortasında tanıttığı B şasisi ile aerodinamik açıdan atılım kaydetmişti. Aynı platformda devam eden takım bu sene daha iyi sonuçlar umuyor.

Hulkenberg “Geçen seneye benzer ya da daha yakın olmayı bekliyoruz. Bu açıdan iyiye işaret.”

“Sene içerisinde araçtaki iyi potansiyeli görürüz çünkü sezon içerisinde gelecek bazı şeyler var ve hepsi cesaret verici.”

“Williams ile mücadele edebileceğimizi, onlarla aynı seviyede olabileceğimizi düşünmek istiyorum.”

“Bunu başarabilirsek oldukça iyi olur. Ve şu ana kadarki hislerime ve gördüklerimize göre bunu yapabiliriz.  Hem onlarla hem de Toro Rosso ve Red Bull ile mücadele olacak.” dedi.

Sergio Perez “Takım bu tasarımı geliştirme felsefesi ile doğru karar verdi. Geçen seneye göre gelişmeye çalıştık.”

“Melbourne’den itibaren ilk 5 takım içerisinde yer alırsak bizim için iyi bir sene olur. Umut verici görünüyor. Aracı kesinlikle geliştirebiliriz, çok fazla potansiyeli var.” dedi.

 


Yorumlar

“Hulkenberg “Force India, Williams ile Savaşabilir”” için 3 yanıt

  1. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Ben güç sıralamasını çok merak ediyorum acaba hangi takımdan süpriz gelecek ve inşallah süpriz yapar bir kaç takım yoksa iyice F1’in tadı tuzu kaçacak

  2. Bence williamsi bu yil eziceksiniz :))

    1. Çok güzel düşünce inşallah dediğin gibi olur lakin ben çok dişe diş bir mücadele bekliyorum, umarım ben yanılırım senin dediğin çıkar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir