Hamilton “Yeni Sıralama Formatını Taraftarlar Değerlendirsin”

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, 2016 Formula 1 sezonu için karar verilen yeni elemeli sıralama formatını eleştirenlere biraz daha beklemelerini; taraftarların yorumlarını görmeleri gerektiğini söyledi.

2016 Formula 1 sezonunda, pilotlardan ve taraftarlardan gelen tüm şikayetlere rağmen eleme tarzı sıralama formatı uygulanacak.

Hamilton “Önemli olan taraftarların nasıl hissettikleri. Bazı çok iyi ve iyi formatlar oldu.”

“Ben genel olarak son senelerdeki formattan keyif aldım. Bu yüzden benim çıkıp bir şeyler demem mantıklı olmaz. Melbourne’e gidip görmek için sabırsızlanıyorum. Belki şaşıracağız.”

“Gerçekten heyecanlı da olabilir. Ya da tam tersi. Göreceğiz.”

“Oraya gittiğimizde nasıl çalıştığını göreceğiz. Hemen ardından taraftarlar iyi ya da kötü olduğuna dair yorumlar yaparlar.” dedi.

 


Yorumlar

“Hamilton “Yeni Sıralama Formatını Taraftarlar Değerlendirsin”” için 10 yanıt

  1. Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa avatarı
    Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa

    İngiliz siyaseti, çok demokratiğiz tabi taraftarlar yanında olacağına inandığı için böyle diyor.aksine düşünse biz pilotuz azıcıkta bizi dinleyin gibi şeyler söyler.az şeref değilsin kara oğlan seni gidi..

  2. Peki Halo’da ortalığı bu kadar galeyana getirmedeki amacın neydi? Bıraksaydın da ona da taraftarlar karar verseydi?

    1. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
      Schumi Nerde Ben Orda

      Patron sence Halo hiç yakıştımı F1’e.Ayrıca F1’de yeniden bir pilotun hayatını kaybetmesi çok zor bence tabi Allah’ın işi bu kimse bilemezde Bianchi’nin kazası çok talihsizdi ben halo yu eski bir taraftar olarak istemiyorum

    2. Napolyon1453 avatarı

      Arada fark var çünkü evet haloyu da hiç denemedi ama gördü. Evet bazı güvenli tarafları var fakat güvenli olmayan tarafları da var. İnsan gördüğü birşey hakkında yorum yapabilir. Teknik olmasa da estetik olarak bile yorum yapma hakkı var. Yeni sıralama sistemini kendi de dahil kimse görmemişken taraftara bırakması gayet normal.
      Hamilton uzun zaman sonra adam akıllı bir röportaj vermiş.
      Alonso-Kimi taraftarları bu ara durgun birbirlerine sataşmıyorken yönetim olarak bu konuya da el atmış gibi gözüküyor:)

      1. yönetimle bu yorumun ne alakası var? Bir birey olarak düşüncemi yazdım.

        Ben haloyu desteklemiyor olsam bile bu düşünülmeyeceği anlamına gelmez. Sıralamalarda neler yaşanabileceğini simülasyonlarda falan daha rahat görebilirler ki sonuçta onlara bakarak bu öneri gündeme geldi ve uygulamaya konuldu.

        Zaman zaman ben de güvenliğin arttığından, eski kahraman pilotların olmamasından bahsediyorum. Ne gerek var Allah aşkına buna? Spor tehlikeli ancak akla gelen her türlü önlem alınmaya çalışılıyor. Buna kızıyoruz ancak geçmişe baktığımızda o dönemde çok karşı çıkılan bir sürü ciddi güvenlik için değişiklikler olmuştur. Bugün buna karşı çıkıyoruz ancak yarın birisi kafadan lastik kopmasıyla falan yaralansa da ya da ölse bu sefer de bu kadar çok önerilmesine rağmen niye bu sistem kullanılmadı diye yine F1 eleştirilecek.

        Bazı değişiklikleri beğenmesek de ayak uydurmaya çalışmalıyız.

        Hamilton bir şeyi eleştirecekse o da F1’in mevcut hali olsun o zaman. herkes F1’in geldiği noktanın, araçların geldiği noktanın olumsuzluklarından bahsederken, paşamızın hiç bir şey umrunda değil çünkü o bir şampiyon ve son 2 seneyi bu araçlarla, bu motorlarla kazanan bir şampiyon. O konuda ses çıkaramıyor…

        1. Napolyon1453 avatarı

          Sadece son paragrafa cevap vermek istiyorum. Bugüne kadar hangi pilot şampiyon olduğu aracı eleştirdi. Neden ekmek yediği kaba tükürsün. İsterse 19 yarışta 19duble yapsınlar çıkıp medyaya formula 1 cok sıkıcı dese bu sefer de hem kazanıyor hemde beğenmiyor. Kibir tavan yapmış diyeceksiniz.
          Yani adamdan istediğiniz genel olarak iyi bişey olsa da okadar anlamsız yapılamicak bişey ki. İyi ozaman vettel cıksın adamların mühendisleri en iyi arabayı yapmıs olsun en iyi şasiyi yapmıs olsun yarıs kazansın emek versin. Formula 1 mevcut hali cok kötü. Schumacher 4sene üst üste şampiyon olsun. Haa o cıkıp kötü demesin neden cünkü ses var neden cünkü motorların v den sonra ki rakamları yüksek.
          Bir takım cıkıp dominant bir şekilde şampiyon oluyorsa en iyi işi yaptıklarını gösterir. Bakınız ferrari 2014 te ne haldeydi şimdi ne halde istenince rakipte cıkıyor rekabette. Burda hamilton değil Mercedes değil diğer takımlar biz beceriksizce davrandık demeli.
          Sizde ki bu hamilton antipatisi nerden geliyor onu da anlamadım.

          1. Ben de sadece son paragrafa yorum yapayım. Hamilton antipatisi olduğu sonucuna nasıl vardınız merak ediyorum.

            1. Napolyon1453 avatarı

              Genel olarak hangi haberlere yada hangi pilotlara hangi tarz yazdığınızı bilmiyorum. Yönetici olmaktan ziyade bi insansınız elbette tarafsız olacaksınız ama illa ki sevdiğiniz pilotlar olacaktır. Tabi bunu belli etmemeniz daha sağlıklı olur. Fakat hamilton konusunda ilk yorumunuzda ortalığı galeyana getirmek ikinci de ise paşanın hiç bişey umrunda olmasın şampiyonluklarına baksın hiç ses cıkarmasın. Bu tarz cümleler altında sonsuz bir sevgi yatmaz. Belli ki tutumu size antipatik geliyor bana ise gayet normal. Belli tabular vardır bunu devam ettiriyor.

              1. ben sizleri inandıramadım gitti ama desteklediğim ya da karşı olduğum hiç bir pilot yok. Haklı ya da haksız gördüğüm kimse onun hakkında yorum yaparım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir