Red Bull, Vettel'le 2015'e Kadar Anlaşma İstiyor

yazar:

kategori:

Vettel’in mevcut anlaşması 2012 sonunda bitiyor ve bu tarihe daha 2 sene olmasına rağmen Red Bull, elini çabuk tutup mevcut anlaşmanın üstüne 3 senelik bir anlaşma daha imzalamak istiyor.

Haberlere göre taraflar görüşmeye başladılar ancak henüz net bir sonuca varılmadı.

Adrian Newey’in takımda kalacağını işaret etmesinin ardından takım patronlarının Vettel’i takımda tutmak için daha da çok istekli olduklarına inanılıyor.

Takımın Avustralyalı sürücüsü Mark Webber’le de anlaşma imzalayacağı tahmin ediliyor ancak bu muhtemel anlaşmanın çok seneli değil, sadece tek yıllık olacağı söyleniyor.

Webber’in anlaşmasının Britanya yarışından önce tamamlanması bekleniyor.


Yorumlar

  1. kimi-alonso-hamilton daha kariyerlerinin ilk yılında hızlı mücadeleci savunmacı ve atakcı yarışıyorlardı çok iyi pilot olduklarının sinyallarini verdiler.ancak vettel ne iyi savunmacı nede iyi atakcı şu ana kadarki yarışlarında görünen o.çok tecrübesiz salt hız yeterli değil.yani starlık emareleri yok şu anda vettelde. medyanın şişirmesi ilerleyen yıllarda kendini geliştirir tecrübe kazanırsa ancak o zaman star olabilir.

  2. Vettel sadece hızlı olan aracını finish'e getiriyor.

    ne bir atak ne bir savunma kabiliyeti..

    koca bir "0"

  3. Adrian Newey takımda kalacağını açıkladıysa muhtemelen takımın kadrosunun sabit kalmasını da isteyecektir. Araçta belirlenen sorunları çözmenin en kolay yolu da kadroyu sabit tutup yeni sorunlar yaratmamak zaten.

    Vettel'in de Webber'in de takımda kalması olumlu olacaktır. Red Bull kendi yetiştirdiği pilotu kendi takımında şampiyon olarak görmeyi isteyeceğinden Vettel kalacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir