Red Bull, Türkiye'deki Kazanın Üzerine Çizgi Çekti

yazar:

kategori:

Bugün yayımladığı bildiride takım, Webber ve Vettel’in Milton Keynes’deki fabrikada Horner, Newey ve Marko ile görüştüğünü belirtti.

İki pilotun kamera karşısına geçip “olur böyle şeyler” pozu verdiği bildirildi: “Olumlu bir toplantıydı ve Türkiye GP’nin 40. turunda olan kazanın üzerine bir çizgi çekildi. Takım şu anda tamamıyla gelecek haftaki Kanada GP’ye yoğunlaşıyor.”

Vettel: “Takım bizi harika bir konuma getirdi ve olanlar onlar için iyi değildi. Bu yüzden yarışın liderliğini kaybettiğimiz için onlar adına üzgünüm”

“Mark ve ben yarışçılarız ve bizler yarışıyoruz. Profesyonelleriz ve (o olay) birlikte çalışma şeklimizi değiştirmeyecek. Harika bir takımız ve ruhumuz çok güçlü. Kanada’yı dört gözle bekliyorum”

Webber: “Takım adına utanç verici. Yarışı kazanma fırsatını kaçırdık. Bu bir spor ve böyle şeyler olabiliyor ama olmamalıydı”

“Fabrika’daki, Red Bull’daki herkesi anlıyorum. Seb ve ben, bunun tekrarlanmamasını sağlayacağız ve birlikte sorunsuz çalışmaya devam edeceğiz. Şimdi bunu yeteri kadar konuştuk, oldu bitti, artık önümüze bakıyoruz. Gelecek hafta Kanada’daki yarışı bekliyorum”


Yorumlar

  1. mehmet arslan avatarı
    mehmet arslan

    webber çok kötü bakıyo parlak vettele

  2. Gerçekten de güzel bir kare böyle samimi olmaları sevindirici takım ruhu demek budur işte zamanın da mclaren 2007 de her iki pilotunu idare edebilmiş olsa idi şuanda hem takımlar hemde pilotlar şampiyonasına geçmiş olurlardı ondan dolayı redbull un bazı olayları görüp kısa sürede düzeltmesi gerek son 14 tur kala o kaza yaşanmamış olmasa idi mclarenin redbulu geçmesi biraz zordu uzun düzlüktee farkı kapatıyor ama yetrince yine yaklaşamıyordu 8 virajda redbulun 6 vitesle giriyordu mclaren 4-5 ile fark burada yine açılıyordu kısacası olan olmuş mclareni tebrik ederim tekrardan biz kazanamazsak redbull renault un kazanmasını isterim tabiki

  3. gayet hoş bir poz olmuş.redbul bu işi biliyor.adamlar kendilerinden bir şekilde söz ettiriyorlar.

  4. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    pilotlar takımın ortamı düzeltmeye çalıştığını sanıyorlar.

    bence takım, pistte yapmış oldukları çocukca hareketi bu resimle kamuoyuna farklı bir yoldan anlatmış oldu.

    anlatımın yazılı hali: bunlar resimde de görüldüğü üzere ne yaptıklarını bilmeyen iki çocuk. ki onlar da ellerini açıp birbirlerine bakarak " biz gerçekten ne halt yediğimizi bilmiyoruz" diyorlar.

  5. kulağı çekilip barıştırılmış küçük çocuklara benzemişler 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir